Ay tutulması Yengeç burcunu nasıl etkileyecek? Gizli sırlar ortaya çıkabilir

Ay tutulması Yengeç burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Yengeç burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Yengeç burçları için Ay tutulması Yengeç burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Yengeç burcu etkileri…

Ay tutulması Yengeç burcunu nasıl etkileyecek? Gizli sırlar ortaya çıkabilir
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Ay tutulması Yengeç burçlarını nasıl etkileyecek. Kanlı Ay tutulması Yengeç burçlarının 11’nci evinde gerçekleşecek. Yılın son tutulması Yengeç burçlarının evine ve dünyaya ait olma duygularını güçlendirecek. Ancak uyaralım! Ay tutulmasının yarattığı aydınlık gizli kalmış bilgileri, sakladıklarını gün yüzüne çıkarabilir. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Yengeç burçlarına etkileri…

Tutulma her zaman tam daire anıyla gelir. Bu sefer, dünyadaki katkınızla ilgili her şey var Yengeç. Sosyal açıdan bilinçli 11. çağrışımlar evinizi ve dünyaya ait olma duygunuzu güçlendiren Ekim ayındaki ay tutulması, Boğa burcunda geri giden Jüpiter’in hemen yanında yer alacak. Bu, ağınızın ve sosyal bağlantılarınızın istikrarını ve heyecanını, ayrıca geleceğe yönelik umutlarınızı ve hayallerinizi vurgular. 

Beklenmedik sırlar ortaya çıkabilir

Ayrıca tutulmanın hükümdarı (Venüs) üçüncü iletişim evinizden, düşünce süreçlerinizden, kardeşlerinizden, yakın arkadaşlarınızdan ve yerel çevrenizden geçiş yapacak ve bu da beklenmedik bilgilerin yüzeye çıkmasına neden olabilir. Bu kişisel ve profesyonel hedeflere bağlanmak için doğru alanda mısınız? Artık topluluğunuzun desteğine güvenmenin zamanı geldi çünkü çok güzel bir şekilde büyüyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.