Günlük burç yorumları 28 Ekim 2023 ilişki, iş, para, aşk falı | Ay tutulması etkilerine dikkat!

Günlük burç yorumları 28 Ekim 2023 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı haberimizde. 28 Ekim Cumartesi günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 28 Ekim günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 28 Ekim 2023 ilişki, iş, para, aşk falı | Ay tutulması etkilerine dikkat!
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

28 Ekim 2023 Cumartesi günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugün günlerden Ay tutulması günü. 2023 yılının son tutulması olan Boğa burcundaki Ay tutulması etkilerini bugün tüm burçlar hissedecek. Bugün sizi yanlış yola sokan insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Büyük bir mücadele yerine bugün onlara gülüp geç, kendi yoluna devam et. Ay’ın yaydığı tutulma etkisi ve ışığı yolunu aydınlatacak. Karanlıkta, kavgaların içinde kalmayan kazanacak. 

İşte 28 Ekim günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Korkunç korku canavarıyla savaşırken düşüncelerinizi olumlu düşüncelere göre şekillendirin, aksi takdirde bu baş iblisin pasif ve amansız kurbanı olursunuz. Size yeni mali kazançlar getirecek bazı önemli planlar hayata geçirilecek. Aile üyeleri çok talepkar olacak. Bugün sevgilinize iyi davranın. Bu burcun yerlileri bugün evde kardeşleriyle birlikte film veya maç izleyebilirler. Bunu yaptığınızda aranızdaki sevgi artacaktır. Bugün eşinizin sağlığı nedeniyle stresli kalabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla alışveriş ve eğlence günü. Sadece harcamalarınızı kontrol edin.

Boğa günlük burç yorumu

Bugün güveniniz ve enerjiniz yüksek olacak. Size tavsiyemiz alkol ve sigaraya para harcamaktan kaçınmanızdır. Bunu yapmak yalnızca sağlığınızı bozmakla kalmayacak, aynı zamanda mali durumunuzu da kötüleştirecektir. Son zamanlarda kişisel yaşamınız en büyük ilgi odağınız oldu ancak bugün sosyal hizmet, hayırseverlik ve size bir sorunla yaklaşanlara yardım etmeye odaklanacaksınız. Romantik ilişkiniz bugün zarar görecek. Aileniz bugün birçok sorunu sizinle paylaşacak ama siz kendi dünyanızda kalacak, boş zamanlarınızda hoşunuza giden bir şeyler yapacaksınız. Eşiniz bugün sizinle birlikte olmakla ilgili pek de iyi olmayan şeyler söyleyebilir. Kapasitenizin üzerinde bir şey yapmak sizin için zararlı olabilir.

İkizler günlük burç yorumu

Ailenizin sorunlarını eşinizle paylaşın. Kendinizi sevgi dolu, besleyici bir çift olarak yeniden keşfetmek ve onaylamak için birbirinize biraz zaman ayırın. Çocuklarınız da evdeki neşe ve huzur uyumunun titreşimlerini yakalayacak. Bu, birbirinizle olan etkileşiminizde size daha fazla kendiliğindenlik ve özgürlük verecektir. Anne-babanız desteklerini artırdıkça mali sıkıntılar aşılacak gibi görünüyor. Eşinizle daha iyi anlaşmak evde mutluluk-huzur ve refah getirir. Beklenmedik romantik eğilim. Hayatınızda en çok değer verdiğiniz ilişkilere ve insanlara zaman ayırmayı öğrenmelisiniz. Biraz çaba harcayarak o gün, evlilik hayatınızın en güzel günü olabilir. Uzun bir aradan sonra arkadaşlarınızla baloya gidebilirsiniz ama sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Yengeç günlük burç yorumu

Ofisinizden erken çıkmaya ve gerçekten keyif aldığınız şeyleri yapmaya çalışın. Uzun vadeli kazançlar için hisse senetlerine ve yatırım fonlarına yatırım yapılması önerilir. İhtiyaçlarınızı karşılamak için aile üyelerinden yardım alın. Romantizm kalbinizi ve zihninizi yönetir. Bazı nedenlerden dolayı ofisten erken ayrılabilirsiniz. Dolayısıyla bundan yararlanacak ve aile üyelerinizle pikniğe veya geziye çıkacaksınız. Yabancıların müdahalesi evlilik hayatınızda bozulmalara yol açacaktır. Sevgiliniz bugün size evde sürpriz bir yemek hazırlayabilir, bu yemek tüm yorgunluğunuzu ve bitkinliğinizi ortadan kaldırabilir.

Aslan günlük burç yorumu

Sağlığınız için uzun bir yürüyüşe çıkın. Bağlılığınız ve sıkı çalışmanız fark edilecek ve bugün size bazı maddi ödüller getirecek. Arkadaşlarla geçireceğiniz bir akşam, tatil planlamanın yanı sıra keyif için de iyi olacaktır. Birinin aşkta başarılı olduğunu hayal etmesine yardım edin. Üstesinden gelme isteği olduğu sürece hiçbir şey imkansız değildir. Bugün eşinize yeniden aşık olabilirsiniz çünkü o bunu hak ediyor. Hayal kurmak o kadar da kötü değil, yeter ki yaratıcı fikirler üretin. Yeterli zamanınız olduğu için bunu bugün yapabilirsiniz.

Başak günlük burç yorumu

Bugün rahatlamanız ve yakın arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz arasında mutluluğu bulmaya çalışmanız gerekiyor. Bugün iyi para kazanacaksınız ama paranın elinizden kaçmasına izin vermemeye çalışın. Sizi mutlu edecek şeyler yapın ancak diğer insanların işlerinden uzak durmaya çalışın. Aşıklar aile duygularına aşırı derecede saygılı olacaklardır. Bugün televizyonda veya cep telefonunda film izlemekle o kadar meşgul olabilirsiniz ki, önemli görevlerinizi yapmayı unutacaksınız. Bugün siz ve eşiniz harika bir haber alabilirsiniz. Uzun bir aradan sonra arkadaşlarınızla baloya gidebilirsiniz ama sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Terazi günlük burç yorumu

Soğukkanlılığınızı korumanıza yardımcı olacak aktivitelere katılın. Parayla ilgili her türlü sorun bugün çözülebilir ve maddi çıkarlar elde edebilirsiniz. Aile üyelerinizin duygularını incitmemek için öfkenizi kontrol edin. Bugün kalbinize hitap edecek biriyle tanışma şansınız çok güçlü olacak. Evde ritüeller/havanlar/hayırlı törenler yapılacaktır. Bugün evlilik hayatınızın en güzel gününü yaşayacaksınız. İnternette amaçlı olarak gezinmek, daha iyi anlamanıza ve derinlemesine düşünmenize yardımcı olabilir.

Akrep günlük burç yorumu

Çocuklarla oynamak size harika bir iyileşme deneyimi yaşatacaktır. Konutunuza yapacağınız yatırım karlı olacaktır. Aile yükümlülükleri acil dikkat gerektirir. Sizin tarafınızdan ihmal edilmesi pahalıya mal olabilir. Sevgiliniz bağlılık arayacaktır. Bugün gününüzü tüm yakınlarınızdan uzakta, huzurlu bir yerde geçirmeyi seveceksiniz. Bugün hayat arkadaşınızla dışarı çıkıp birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. Koşmak sağlık açısından sizin için çok iyi olabilir. Bunun en güzel yanı, ücretsiz olması ve yine de en iyi egzersiz olmasıdır.

Yay günlük burç yorumu

 Size geçici kredi için yaklaşanları görmezden gelin. Dini bir yeri veya bir akrabayı ziyaret etmek kartlarınızda muhtemel görünüyor. Bugün bir kalbin kırılmasına engel olacaksınız. Aileniz bugün birçok sorunu sizinle paylaşacak ama siz kendi dünyanızda kalacak, boş zamanlarınızda hoşunuza giden bir şeyler yapacaksınız. Uzun bir süre sonra hayat arkadaşınızla geçirecek bolca zamanınız olacak. Bugün uzmanlaştığınız sporu yapmalısınız.

Oğlak günlük burç yorumu

Fitness ve kilo verme programları daha iyi bir forma girmenize yardımcı olacaktır. Bugün paranızı dini faaliyetlere yatırabilirsiniz ve büyük olasılıkla zihinsel huzur ve istikrara kavuşabilirsiniz. Arkadaşlarla geçireceğiniz bir akşam, tatil planlamanın yanı sıra keyif için de iyi olacaktır. Aşk duyuların sınırlarının ötesindedir ama duyularınız bugün aşkın coşkusunu deneyimleyecek. Yazışmaların dikkatli bir şekilde ele alınması gerekir. Evliliğiniz bu gün boyunca harika bir aşama görecek. Bugün strese girmemeye ve iyice dinlenmeye çalışın.

Kova günlük burç yorumu

Sosyalleşme korkusu sizi sinirlendirebilir. Bunu ortadan kaldırmak için özgüveninizi teşvik edin. Mali durumunuzdaki iyileşme, temel eşyaları satın almanızı kolaylaştıracaktır. Akşamları çocuklarınızla keyifli vakit geçirin. Adil ve cömert aşk için ödüllendirilmesi muhtemeldir. Bugün herhangi bir sebep olmadan biriyle tartışmaya girebilirsiniz. Bunu yapmak ruh halinizi bozacağı gibi değerli zamanınızı da boşa harcayacaktır. Siz ve eşiniz bugün evlilik hayatınızın en güzel anısını yaratacaksınız. Yalnızlığın sizi ele geçirmesine izin vermeyin; Dışarı çıkıp yerleri ziyaret etsen daha iyi olur.

Balık günlük burç yorumu

Sağlık durumu iyi durumda. Bugün paranızı arızalı bir elektronik eşyayı tamir ettirmek için harcayabilirsiniz. Zaman, öfke ve hayal kırıklığının yalnızca akıl sağlığınızı bozacağını anlamanızı gerektirir. Bu da sizi ciddi bir kayba sürükleyecektir. Sevgilinizin sevgisini bugün her yerde hissedeceksiniz. Çok güzel, güzel bir gün. Bugün öğrencilerin çalışmalarını yarına ertelemekten kaçınmaları ve boş zamanlarında ödevlerini tamamlamaları gerekiyor. Bu sizin için faydalı olacaktır. Bugün muhteşem eşinizin sıcaklığıyla kendinizi asilzadeler gibi hissedeceksiniz. Aşkınızla özel bir şeyler pişirmek ilişkinizi de renklendirebilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.