Ay tutulması Boğa burcunu nasıl etkileyecek? Yolları ayırma zamanı geldi!

Ay tutulması Boğa burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Boğa burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Boğa burçları için Ay tutulması Boğa burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Boğa burcu etkileri…

Ay tutulması Boğa burcunu nasıl etkileyecek? Yolları ayırma zamanı geldi!
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Boğalar yılın son Ay tutulması zamanı geldi. Üstelik sizin burcunuzda. Boğa burcunda gerçekleşecek olan 28 Ekim Kanlı Ay Tutulması sizi Zodyak’ın diğer burçlarından daha güçlü etkileyecek. Ay tutulması etkilerini Boğalar adeta ev sahibi olarak yaşayacaklar. Ay tutulması etkilerini Boğa burçları ev, aile, aşk alanında yoğun bir şekilde gösterecek. Ay tutulması etkileri sonrası Venüs’ün de etkileriyle aşk, doğurganlık, tutku hissinin yükseldiği yeni bir döngüye gireceksiniz. Son 2 yılda hayatınızda etkili olan bazı şeyler ve kişilerle yolları ayırma zamanının geldiğini de göreceksiniz. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Boğa burçlarına etkileri…

Her ne kadar tutulmanın değişken enerjisi altında tezahür ettirmek ve dilek dilemek tavsiye edilmese de, yine de bu ay olayı Boğa burcunun ana karakteri olduğunuzu unutmayalım. Son iki yılda ilişki dinamikleriniz nasıl gelişti? Taahhütleriniz, kendinize verdiğiniz değer ve genel istikrar duygunuzla uyumlu mu? Değilse, artık sizinle aynı hizada olmayan şeylerle yollarınızı ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. 

Yaratma olduğunuz şey nihayet gün ışığına çıkacak

Göksel yöneticiniz Venüs’ün saygılı Başak burcundan geçmesiyle (beşinci aşk, tutku ve doğurganlık eviniz aracılığıyla), çocuklar konusundan sanatsal zanaatınızın arayışına kadar her şey bu zamanda daha fazla vurgu yapabilir.  Değerleriniz değiştiyse bunu bir uyandırma çağrısı olarak düşünün. Kendinize her zamankinden daha derinden bağlanmanın zamanı geldi. Yaratmakta olduğunuz bir şey nihayet gün ışığına çıkıyor olabilir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.