Ay tutulması Koç burcunu nasıl etkileyecek? Fırsatları yakalayan Koçlar paraya doyacak!

Ay tutulması Koç burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Koç burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Koç burçları için Ay tutulması Koç burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Koç burcu etkileri…

Ay tutulması Koç burcunu nasıl etkileyecek? Fırsatları yakalayan Koçlar paraya doyacak!
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Koçlar Ay tutulması zamanı geldi. Zodyak’ın ilk burcu olan olan siz Koçlar gökyüzünün ilk göz ağrısı olduğunuzu unutmayın. Koç burcunun bu özelliği 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı diğer adıyla Parçalı Ay Tutulması etkilerinde de kendini gösterecek. Koç burcu Ay tutulmasından nasıl etkilenecek? Ay tutulması Koç burçlarını para ve güvenlik alanında etkileyecek. Ay tutulması sonrası Koçlar hem mali olarak hem de güvenlik ve konfor alanları açısından yeni bir döneme girecekler. Ay tutulması aynı zamanda retro konumundaki Jüpiter’le birlikte gerçekleşiyor. Ay tutulması-Jüpiter gerilemesi etkileri Koç burcunun hayatında bolluk,  fırsatlar şöleni yaratacak. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Koç burçlarına etkileri…

 Ekim ayındaki dolunay ay tutulması, özellikle mali durumunuz,  konforunuz ve genel güvenlik duygunuz söz konusu olduğunda hayatınızdaki önemli bir bölümün sona erdiğini gösteriyor. Ve bu tam daire anı, geçtiğimiz yıl boyunca başardığınız ve tezahür ettirdiğiniz her şeye ışık tutarken, Venüs sizi küçük şeylerde şükran bulduğunuz küçük şeyleri kutlamaya teşvik ediyor. Ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Jüpiter’e de yakın olacak, bu da şu andan itibaren yıl sonuna kadar daha fazla bolluk ve fırsatla kutsanma olasılığınızı gösteriyor. 

Başkasının yardımına ihtiyacınız yok sevgili Koçlar!

Kim olduğunuzu ve başkasının yardımına bağlı kalmadan, kendiniz için neyi başarabileceğinizi ve sağlayabileceğinizi unutmayın. Kendinize bir sevgili gibi iyi bakın, çünkü yalnızca sizin kendinize verebileceğiniz özel bir sevgi türü vardır. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.