Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç! Parasal bolluğu ve rahatlığı kucaklayın!

Ay tutulması için heyecan dorukta, geri sayım başladı. Peki 28 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Ay tutulması en çok hangi burçları etkileyecek? İşte nihai kaderimize doğru yürüyüşe geçeceğimiz ve etkilerini uzun süre hissedeceğimiz Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç ve yaşanacaklar…

Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç! Parasal bolluğu ve rahatlığı kucaklayın!
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Ay tutulması en çok hangi burçları etkileyecek? 28 Ekim cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak ve 23.15’te en güçlü seviyesine ulaşacak olan Kanlı Ay tutulması tüm burçları etkisi altına alacak. Hem uzun süre! Ancak Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç var ki onların tutulma sonrası hayatlarında yaşayacakları değişimler diğer burçları kıskandıracak. 28 Ekim Ay tutulması en çok Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını etkileyecek. Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkileri sonrası Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları için bol para, yeni atılımlar, hayatlarının ışıldaması anlamına gelecek. 2023 yılının son tutulması olan 28 Ekim parçalı Ay tutulması Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının nihai kaderini belirleyecek ve hayatları bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Hem de iyi anlamda! İddialıyız, tutulmadan günler sonra hatta aylar sonra Boğa, Aslan, Akrep ve Kova hayatlarındaki değişimin Ay tutulmasıyla başladığını anlayacaklar.

Ay tutulması sürprizlerle dolu olacak ama…

Ay tutulması sezonu sürprizlerle dolu olma eğilimindedir. Ancak Akrep mevsiminde meydana geldiğinde, konu yeni keşfedilen değişiklikler olduğunda her zaman bir coşku hissi oluşmayabilir. Zodyakın sabit su burcu olan Akrep, kontrolünüz dışındaki herhangi bir şeye uyum sağlamak söz konusu olduğunda işleri biraz zorlaştırabilir. Hedeflerinize ve tutkularınıza ulaşmanın bir yolu olarak kendinizi arzularınıza daha az hizmet ederken ve daha fazla öz kontrol uygularken bile bulabilirsiniz. 

Ay tutulmasının etkileriyle kendimizde mahrum bıraktıklarımızı göreceğiz

Bununla birlikte, Ekim 2023’teki kısmi ay tutulması ortaya çıktıkça, herkes kendilerini istemeden mahrum bıraktıkları şeyleri, özellikle de yılın son tutulmasından en çok etkilenen dört burcu kabul etmeye davet edilecek.

Akrep mevsimi duygusal kontrol ve öz disipline fazlasıyla vurgu yaparken, bu durum sizi hayattaki daha güzel şeylerin tadını çıkarma arzunuzu ihmal etmeye sevk etmiş olabilir. Ancak Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar için kıtlık yerine rahatlık ve bolluk dönemi başlayacak.

Ay tutulmasının en çok etkileyeceği 4 burç: Boğa, Aslan, Akrep ve Kova neler yaşayacak?

Boğa Burcu: 28 Ekim’de ay tutulması, kendinizi ifade ettiğiniz ilk evinizi  aydınlatacak, kişisel ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı farkındalığınızın ön planına çıkaracak. Boğa, nasıl daha tatmin edici bir hayat yaşayabilirsin? Bunun, kökleri korku, eksiklik veya kıtlığa dayanan ilişkilerden veya bağlantılardan kopmanızı gerektirdiğini fark edebilirsiniz. İhtiyaçlarınız kendini hissettirdikçe, onlara bölünmemiş dikkatinizi verdiğinizden emin olun. Önce kendinizi koyun.

Aslan Burcu: Boğa burcundaki ay tutulması ilerledikçe mesleğinizde artan istikrar ve tatmin arzunuz aydınlanacak. Kariyerinizde ani bir onay alabilir veya mesleğinizde sürekli başarı ihtiyacınızı destekleyen önemli değişiklikler yapıyor olabilirsiniz. Aslanlar kamusal imajınızın size sağladığı güvenliğe nasıl daha fazla güvenebilirsiniz? Hayatınızın bu alanında kendinizi daha güvende ve desteklenmiş hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu düşünün.

Akrep Burcu: 28 Ekim’deki Boğa burcundaki ay tutulması, romantik ilişkilerinize ışık tutarak, burada geliştirdiğiniz güvenilir ve destekleyici bağlantılara yönelmenizi istiyor. Dikkatli hareket etme eğiliminde olsanız da, bu tutulma sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ve size bolca rahatlık ve tatmin sunanların kollarına girmeye teşvik ediyor. Bugün kendinizi başkalarıyla daha savunmasız durumlarda bulabilirsiniz, ancak bu, başkalarıyla olan derin ve samimi bağlarınızın sağlığınız için ne kadar önemli olduğunu hatırlatır.

Kova Burcu: Bu ay, çabalarınızı evinizin ve ev yaşamınızın sunduğu konforların tadını çıkarmaya odaklayacaksınız. Bugün kendinizi özellikle sosyal hissetmiyor olsanız da, kendi evinizin mahremiyetinden keyif alacaksınız. Bu tutulma dördüncü evinizde meydana gelirken, doğal yaşam alanınızın size sunduğu memnuniyeti nasıl artırabileceğinizi de düşünüyor olabilirsiniz . Şu anda yakın çevrenizden memnun musunuz? Aksi takdirde, burada lüks ihtiyacınızı destekleyecek ayarlamalar yapmanız için çağrılacaksınız.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.