28 Ekim 2023 Ay tutulması burçlara etkileri | Kemerlerinizi bağlayın, uçuşa geçiyoruz!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları Ay tutulması etkilerine hazır olun! 28 Ekim Ay Tutulması etkileri hayatımızı yeni bir yola sokacak. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 2023 yılının son tutulması olması nedeniyle önemli sonuçlar doğuracak. İşte Ay tutulması etkileri…

28 Ekim 2023 Ay tutulması burçlara etkileri | Kemerlerinizi bağlayın, uçuşa geçiyoruz!
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

Ay tutulmalarının etkileri astrolojik olarak her zaman dönüm noktaları yaratan ve sonuçları ciddiye alınması gereken gökyüzü olaylarıdır. Fakat 28 Ekim’deki Boğa burcundaki Ay tutulması etkileri daha önce eşine pek de rastlanmayan sonuçlar doğuracak. Şimdiden söyleyelim: Kemerlerinizi bağlayın ve uçuşa hazır olun! 28 Ekim Cumartesi günkü Ay tutulması etkilerini 12 burcun tamamı net bir şekilde hissedecek, hissetmekle de kalmayacak alenen görecek! 2023 yılının son tutulması olan Boğa burcundaki Ay tutulması 2023’e bir tür ön veda gibi olacak. Yeni yıl ve yeni başlangıç ruhuna bu ay tutulmasıyla birlikte gireceğiz.

Ay tutulması etkilerinin yaratacağı maceraya hazır mısınız?

28 Ekim’de bir Ay tutulması macerasına hazır mısınız? Kemerlerinizi bağlayın, çünkü ay tutulmaları turbo şarjlı dolunaylara benzer!

Şunu hayal edin: Bu kozmik gösteri için ışıklar Boğa burcunda. Ay Boğa burcuna geçiyor ve Güneş Akrep burcunun titreşimler yaratıyor. Bu kadar da değil. Güneş aynı zamanda Merkür ve Mars’a yaklaşıyor. Bu da içimizde büyük hırs hislerini uyandıracak Hepimiz “Bir değişimin içine dalalım ve bunu gerçekleştirelim!” demeye başlayacağız!

Ay tutulması etkileri öncesi bir uyarı

Bir uyarı: Tetiklenmeyi fazla sevinmeyelim. Dürtüselliğe ve hayatın bir yönüne fazla takılıp kalmamaya dikkat edin. Esneklik burada başarının anahtarı.

Gelin Ay tutulmasına eşlik eden diğer gökyüzü olaylarına bakmayı sürdürelim!

Şimdi ayın arkadaşı Jüpiter göksel bir beşlik çakarak duygularımızı daha da artırıyor. 

Bu kasırga sırasında sabır en iyi arkadaşınız olacak. Heyecan harikadır ancak hayat hikayenizi ele geçirmesine izin vermeyin. Kendinizi dünyadan saklanmak isterken, iletişim kurmakta zorlanırken bulabilirsiniz. Tutulmanın yoğunluğuyla birlikte kişisel değerleriniz ringe atılıyor.

Ay tutulması etkileri duygusal iniş çıkışlar yaratabilir

Bu duygusal iniş çıkışları kendi sorunlarınızla yüzleşmek, gerilimi serbest bırakmak ve enerjinizi temizlemek için bir şans olarak değerlendirin. Genellikle dolunaylar temizlik ve ritüeller için en uygun zamandır, ancak bu turda sakin olun. Duygular çılgınca bir yolculuğa çıkacak ve daha fazla heyecan yaratmak istemiyoruz.

Duygularımızı kucaklayalım, onlarla yüzleşelim ve bu kozmik dalgayı sabır ve zarafetle sürdürelim. 

Hadi gelin şimdi 28 Ekim’deki Ay tutulmasının 12 burca etkilerine bakalım!

Koç burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Merhaba Koç! Hiç tutunmakla bırakmamak arasında bir çekişme içinde olduğunuzu hissettiniz mi? Evet, şu andaki kozmik hava bu. Maddi dünyanız, özel alanınızdan ilgi odağını çalmaya çalışarak küçük sallantı yaratıyor.

Bunu bir hazine avı olarak düşünün; gerçekten neşeyi ateşleyen ve dünyanıza değer katan şey nedir? Hayatınızda bir düzen isteği bir süredir var ve bu tutulmayla bu körüklenebilir. Ama uyaralım bir şeyleri atmadan önce iki ke düşünün. Bunları bir yığına atın ve neyin gitmesi gerektiğini tekrar gözden geçirmek için kendinize zaman tanıyın. Kendi değeriniz ile dedektiflik oynama zamanı! Çevrenizdeki maddi dünyanın onu nasıl etkilediğini görün. Yüzeysel olanı atın, esas olanı kucaklayın.

Boğa burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Hey Boğa! Hiç yalnız bir ada macerasındaymış gibi biraz başıboş olma hissine kapıldınız mı? Evet, bu, tutulma etkisinin devreye girmesi olabilir. Bu kozmik dansın kişisel kimliğinizde ve ilişkiler bölgenizde gerçekleştiğini hayal edin.

Desteklenme duygularınızla kalbinizin gerçekten arzuladığı şeyler arasında bir tahterevalli hayal edin. Güney düğüm ve ilişkiler biraz tango yapıyor. 

Uyarı: Drama kraliçesi anlarından veya intikam planlarından kaçının. Bunu şık tutalım! Şimdi zamanınızı doğru ilişkilere yatırıp yatırmadığınızı değerlendirmenin zamanı geldi. Bazıları enerjinizi tükettiklerini düşünüyorsa belki de bağları biraz gevşetme zamanı gelmiştir. Bakış açınızı değiştirecek ve normlara meydan okuyacak sohbetlere açık kalın. Bu kozmik şenlik sırasında sabır çok önemlidir.

İkizler burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Hey İkizler! Kendinizi biraz insanlardan kaçan, yalnız biri gibi hissediyorsanız ve iç gözlem göbek adınız haline geldiyse endişelenmeyin. Hepsi tutulma partisinin bir parçası! Yönetici gezegeniniz Merkür bu tutulmayla tam tersi bir tango yapıyor, bu da içsel benliğiniz ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmanızı biraz zorlaştırıyor. Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır dostum.

Şu anda sanki kişisel bakım görevindeymişsin gibi. O iç gözlem havuzuna dalın ve yüzeyin altında neyin yüzdüğünü görün. Kendinize karşı nazik olun ve acele etmeyin. Enerjiniz değerli altın gibidir, bu yüzden elinizden kayıp gitmesine izin vermeyin. Gerçekten önemli olana odaklanın ve çabalarınızı pekiştirin. İçinizde bu rahat, huzurlu alanı yarattığınızı hayal edin. Adım adım ilerleyin ve kendinize çok fazla yük vermeyin. Bunu aldın!

Yengeç  burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Merhaba Yengeç! Ay ile özel bir bağlantınız var, bu nedenle tutulmalar gerçekleştiğinde kozmik titreşimleri daha derin bir seviyede hissedersiniz. Ve tahmin et ne oldu? Bu, hayatınızda bazı sosyal kasırgaları tetikleyebilir.  Duraklatmanız ve hayatınızın GPS’i üzerinde düşünmeniz için evrenden gelen bir işaret gibi. Uzun vadeli planlarınız, istediğiniz keyifli, iç açıcı yolculukla uyumlu mu? Yoksa en mantıklı rotayı mı izliyorsunuz? Bu fedakar havanın yolu göstermesine izin verin.

İşte uyarı: Geçmişe tutunmak ilerlemenin kanatlarını filizlendirmez. Büyüme sizin yardımcı pilotunuzdur, bu yüzden öğrenme eğrisini benimseyin ve daha parlak bir ufka doğru ilerleyin. Ve hey, bu büyük hayat oyununda oyuncu arkadaşlarınıza da biraz yer verin. Onları destekleyin evet ama unutmayın, duygularınız da ilgi odağı olmayı hak ediyor. Bu, herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya giden tek yönlü bir bilet değil. Sen de mutluluğu bir o kadar hak ediyorsun dostum!

Aslan burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Hey Aslanlar! Güneşin seni nasıl yönettiğini biliyor musun? Şu anda Akrep burcunda takılıyor ve ay da zıt dansını yapıyor. Bu tutulma sizi inişli çıkışlı bir iniş çıkışlara sürükleyebilir.

Spot ışığınız halka açık sahnede, zaferleriniz ve oops anlarınız üzerinde parlıyor. Her şey büyümeyle ilgili ve geçmiş hataların veya beklentilerin sizi geride tutmasına izin vermemekle ilgili. Muhteşem benliğinizin parlamasına izin verin, ama hey, olaylara ne zaman bir tutam şüphecilikle yaklaşmanız gerektiğini bilin.

Bu yolculuk sırasında duygusal kucaklaşmalar ve destek için ailenize güvenin. Yolculuğunuzu, nasıl göründüğünüzü ve gerçekte kim olduğunuzu yansıtıp yansıtmadığını düşünün. Unutmayın, kimsenin haklı ya da haksız olduğunu kanıtlamak gibi bir amacınız yok.

Başak burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Hey Başak! Hiç aynı eski rutinde değişiklik yapmak için kaşıntı hissettiniz mi? Öyleyse tahmin et? Şimdi özgürleşmenin ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamanın zamanı geldi! Merkür’ün enerjisiyle senkronizesiniz, bu nedenle bu yeni deneyimlere dalırken yapılacaklar listenizin tozlanmasına izin vermeyin. Dengeyi koru dostum!

Şunu hayal edin: Sizi bekleyen bir fırsatlar tuvali var. Yeni deneyimler, çılgın fikirler; bırakın aksınlar! Fikirleriniz biraz çatışırsa kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. İyi ve sağlıklı bir tartışmanın kimseye zararı olmaz. Ah, acıdan bahsetmişken, gizlice içeri girip gösteriyi çalabilecek sinir bozucu şüphelere dikkat edin. Anı kucaklayın, sunduğu bilgeliği takdir edin.

Terazi burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Merhaba Teraziler! Bu tutulma yolunuza bir duygusal yoğunluk dalgası getiriyor. Duygularınızın ve deneyimlerinizin okyanusuna derin bir dalış gibidir. Bu kozmik olay, bireyselliğiniz ile başkalarıyla daha derin, daha samimi bir düzeyde nasıl bağlantı kurduğunuz arasındaki dengeyi ön plana çıkarıyor. Önemli olan o tatlı noktayı bulmak!

Şunu hayal edin: Bu tutulma sırasında değerler ekseni bir neon tabela gibi aydınlanıyor. Bu, dürüst ve açık bağlantıları engelleyen, hâlâ örebileceğiniz duvarları düşünmeniz için bir işarettir. Geçmişteki yaralar ve travmalar yeniden yüzeye çıkabilir, ancak bunları halının altına itmeyin. Bu eski yara izlerini kabullenmenin ve üzerinde çalışmanın zamanı geldi. Bunu geçmişe açılan kapıyı kapatmak ve duygusal iyileşmeye yer açmak için bir fırsat olarak düşünün. Tıpkı bir yarayı tedavi eder gibi, onu kabul etmeli, acıyı hissetmeli ve iyileşmesi için ona ihtiyaç duyduğu sevgiyi ve ilgiyi vermelisiniz. Sen güçlüsün ve buna sahipsin!

Akrep burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Ey Akrep! Tutulma titreşimlerinden konuşalım ve tahmin edin ne oldu? Uzlaşma sezonun kelimesi! Egonuzu başkalarıyla olan bağlantılarınızla dengelemek kozmik tema şarkısıdır.

Şunu hayal edin: Ay, bu tutulma sırasında ilişki bölgenizde ürperiyor ve sizi uzanıp bağlantı kurmaya itiyor. Ama hey, hayal kırıklıkları gizlice içeri girebilir, kendinizi biraz yanlış anlaşılmış hissetmenize veya arzuladığınız ilgiyi alamadığınız hissine kapılmanıza neden olabilir.

İşte kozmik tüyo: bir adım geri atın, kendinizi sahneye yeniden tanıtın. Zaman zaman direksiyona başkalarının geçmesine izin verin. 7/24 geminin kaptanlığını yapmak zorunda değilsiniz. Unutmayın, arkadaşlarınızın kendilerine ait becerileri ve kaynakları vardır. Bağımsızlık harikadır ama yalnız başına yelken açarsan yolculuk biraz yalnız olabilir. Takım çalışması rüyanın gerçekleşmesini sağlar, Akrep!

Yay burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Selam Yay burcu! Şapkanızı sıkı tutun çünkü bu tutulma, hepimizin sahip olduğu sinir bozucu kötü alışkanlıklara büyük bir ışık tutacak. Bilirsiniz, sizi sağlık ve canlılık yolundan uzaklaştırabilecek şeyler. Aniden yeni bir egzersiz rutinini benimseme veya pek de iyi olmayan bazı diyet seçimlerini bir kenara atma dürtüsünü hissedebilirsiniz. Vücudunuza biraz daha iyi davranmanız için kozmostan gelen bir dürtme gibi. Ancak işin püf noktası şu ki, bu dönemde beklenmedik kazalara veya sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun. Yavaş ve istikrarlı bir şekilde, Jüpiter’in maceracı titreşimlerinden beslenen bir Yay için bile yarışı kazanır!

Anlıyorum, temponuzu ayarlamak vahşi bir aygırı evcilleştirmeye çalışmak gibi gelebilir ama bu önemli. Daha sağlıklı bir yaşam tarzına giden yolculuğunuzu sabote edebilecek alışkanlıklarınızı ve eylemlerinizi gerçekten derinlemesine incelemek için bir dakikanızı ayırın. Farkındalık çok önemlidir! Tutulma yaklaşırken günlerinizi nasıl geçirdiğinizi takip edin. İlerleme için sırtınızı sıvazlayın ve büyümenin her zaman düz bir çizgi olmadığını unutmayın. Bazen o mükemmel ritmi bulmak biraz korkak bir dans gerektirir.

Oğlak burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Hey Oğlak! Önünüzde harika ve süper yaratıcı bir zamana hazır olun. Ama hey, hadi gerçek konuşalım. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne çok fazla odaklanıyor ve sizi gerçekten mutlu eden şeylere yeterince odaklanmıyor musunuz? Üzerinde düşünülmesi gereken çok önemli bir soru. Bu tutulma sırasında ön planda kişisel zevkler var. Evet, sevinç faktörü arttı. Ancak biraz dikkatli olun, kendi dünyanızda kaybolmayın veya kendinizi aşırı şımartmayın. Oyunun adı, imajınıza dikkat ederken eğlenceyi dengelemektir.

Bu, arkadaş çevrenizde ortalığı biraz karıştırabilir, ancak doğal Oğlak burcunuza ve kişisel farkındalığınıza güvenin. Hayatta nerede olduğunuzu ve arkadaşlarınızın sizi nasıl algıladığını benimseyin, ancak her zaman size neşe getiren şeyi bulmaya çalışın. İşte altın kural: İster kendiniz için belirlediğiniz ister başkalarından hissettiğiniz beklentiler ve yükümlülüklerden kurtulun. Gerçekten önemli olan, onları beklemek yerine, neşe ve mutluluğun keyfini çıkarmanıza izin vermektir. Mutluluğu kucakla Kaptan!

Kova burcu Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Selam Kova burcu! Özellikle ev, aile ve duygusal refah alanlarında, tamamen iyileşme ve büyümeyle ilgili bir tutulmaya kendinizi hazırlayın. Bu kozmik olay, yaşamın bu önemli yönlerine dikkat edilmesi için evrenden gelen bir dürtü gibidir.

Öncelikle bu süre zarfında kendinize karşı sabırlı olun. Dürtüsel tepki vermek cazip gelebilir ancak ani tepkilerden uzak durmaya çalışın. Eski duyguların yeniden yüzeye çıktığını, potansiyel olarak bazı aile dramlarını tetiklediğini görebilirsiniz. Ancak bu aynı zamanda ev alanınızda neyin toparlanması gerektiğini anlamak için de bir fırsattır. Bazen biraz dağınıklık, daha huzurlu bir ortamın oluşmasında büyük fark yaratabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışla ve nezaketle yaklaşın. Geçmişteki acılardan kurtulmak, gelecekte iyileşmenin ve daha güçlü bir güvenlik duygusunun yolunu açacaktır. Bu, gerçekten evinizmiş gibi hissettiren rahat, sevgi dolu bir sığınak yaratma şansıdır.

Balık burcu  Ay tutulmasında nasıl etkilenecek?

Ah Balıklar!  Beynini çalıştıracak bir tutulmaya hazır ol! Bu göksel olay sizin için zihinsel bir spor salonu gibidir. Muhtemelen kendinizi hayata dair tüm bakış açınızı sorgulamanıza neden olacak gerçekten ilgi çekici sohbetlerin içinde bulacaksınız. Bu nedenle zihninizi esnek ve açık tuttuğunuzdan emin olun çünkü bu tutulma her şeyi sarsmakla ilgili.

Şimdi Balık burcunun havalarından konuşalım; nostaljiye karşı zayıf bir noktanız olduğu biliniyor. Bu tutulmayı sizin için süper manevi bir zaman haline getiren Neptün’le olan doğal bağlantınızı suçlayın. Tutulmalar duyguların ve maneviyatın hız trenleri gibidir ve bu seferki maksimuma çıktı. Bir günlük alın ve bu çılgın yolculuk sırasında aklınızdan ve kalbinizden geçenleri not edin. Tekrarlanan temalara ve dünyayı nasıl gördüğünüzle ilgili söylediklerine dikkat edin.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.