Oğlak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Aşk hayatınızın merkezine geliyor

Oğlak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor, Oğlaklar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Oğlak burcu için mesajları ve bu haftanın Oğlak burcu yorumları…

Oğlak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Aşk hayatınızın merkezine geliyor
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Oğlak burcunu neler bekliyor? Oğlak haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Oğlak burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini aşk ve iletişim alanında yaşayacak. Bu yılki ay tutulmaları, kendinizi ifade etme çabalarınızı ve aşk hayatını ön plana çıkarıyor. İlkbaharda, Akrep burcundaki ay tutulması ağ oluşturmayla ilgili 11. evinizi harekete geçirerek, ilişki kurduğunuz grup ve ekiplerle ilgili sorunlara ışık tutuyor. Platonik bağlarınızı sarsma ve kalbinizde daha fazla yankı uyandıran bir topluluk bulma ihtiyacı hissetmiş olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar tarafından olduğunuz gibi görüldüğünü ve kabul edildiğini hissetmenin sizin için oldukça önemli olduğunu fark ettiniz. Bu sonbahar Boğa burcundaki ay tutulması romantizm ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizde meydana geliyor ve sesinizi başkalarıyla paylaşmanız, şakacılığı ve yaratıcılığı kucaklamanız ve sanatsal gücünüze adım atmanız için sizi cesaretlendiriyor.

Peki Oğlak burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Oğlak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Bu hafta Oğlaklar biraz yalnız vakit geçireceksiniz. Daha ağır duygular ortaya çıkabilir veya daha huzurlu hissetmek için terapiye veya maneviyata yönelebilirsiniz. Ayrıca düzenli bir günlük tutma veya meditasyon pratiği yapıyor olabilirsiniz. Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla iş yerinde olumlu haberler alabilir, büyük projeler geliştirmekle veya işinizde topluluk önünde konuşmakla meşgul olabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalar yapıyor ve sözleşmeler imzalıyor olabilirsiniz veya daha fazla sorumluluk almayı isteyebilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.