Akrep haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | İnançlarınızla yüzleşme vakti

Akrep haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor, Akrepler bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Akrep burcu için mesajları ve bu haftanın Akrep burcu yorumları…

Akrep haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | İnançlarınızla yüzleşme vakti
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Akrep burcunu neler bekliyor? Akrep haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Akrep burçları bu hafta 28 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini iş ve aile hayatında yaşayacak.Bu yılki tutulmalar sizin için çok önemli Akrep, çünkü bunlar sizin ekseninizde, yani burcunuzda ve karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Bahar ay tutulması, derinlere inmenizi ve tahvillerinizde nasıl göründüğünüzü ve başkalarının size gelmesini nasıl kabul ettiğinizi düşünmenizi gerektirerek kişisel ve ortaklıkla ilgili büyümeyi teşvik etti. Bu sonbaharın tutulması yedinci ortaklık evinizde, önemli bir kişiyle, sevilen biriyle veya iş ortağıyla heyecan verici yeni bir bölüm açıyor. Şimdi, bire bir bağlantıyı geliştirirken kendi kişisel hedeflerinizi ve benlik duygunuzu dengeleme fırsatınız var.

Peki Akrep burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Akrep haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Sevgili Akrep,  bu hafta finansal durumunuza yansıyacaksınız. Kendinize para harcıyor olabilirsiniz veya çeşitli faturaları ve masrafları ödüyor olabilirsiniz.  Projeler geliştirirken veya yeni müşteriler çekerken iş yerinde de motive olabilirsiniz. Merkür’ün Akrep  burcunda buluşmasıyla duygularınızı paylaşmaya daha açık olabilirsiniz. Akıl sağlığı, kayıp veya maneviyatla ilgili konuları da okuyor olabilirsiniz. Ayrıca sınırlayıcı zihniyet ve inançlarla da yüzleşiyor olabilirsiniz veya sezgileriniz çok daha güçlü hissedilebilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.