Terazi haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Zor ama dönüştürücü zamandasınız

Terazi haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Teraziler bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Terazi burcu için mesajları ve bu haftanın Terazi burcu yorumları…

Terazi haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Zor ama dönüştürücü zamandasınız
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Terazi burcunu neler bekliyor? Terazi haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Terazi burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini parasal konularda hissedecekler. 2023’ün güneş tutulmaları size kafa kafaya çarpıyor Terazi, ortaklıkla ilgili yedinci evinize ve benliğinizin birinci evine düşüyor, ancak ay tutulmaları başlangıçta ilkbaharda ikinci gelir evinizi ve daha sonra da ikinci evinizi aktive ediyor. sonbahar, duygusal bağlar ve ortak kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz. Başka bir deyişle, artık para kazanma, yatırım yapma, tasarruf etme ve değerlerinizle ve nakit akışınızla olan ilişkiniz ile ilgili değişiklikleri düşünmek ve benimsemek konusunda zorlanıyorsunuz. İlkbaharda, kalbinizle uyumlu bir şekilde kazanıp kazanmadığınızı düşünürken bulmuş olabilirsiniz ve şimdi, duygusal ve finansal durumunuzla tam oturmayan sorunlu bağlardan uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir. hedefler. Bu zor ama dönüştürücü bir an olabilir.

Peki Terazi burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Terazi haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Bu hafta çok hareket edeceksiniz. Günlük bir geziye çıkıyor, bir etkinliğe katılıyor veya çok sayıda ayak işi yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca sosyalleşiyor olabilirsiniz veya yazma veya konuşma çalışmalarına yönelmek için ilham alabilirsiniz.  Merkür burcunuzdana ayrılıp Akrep’e geçerken, önemli bir öz yansıma yapıyor olabilirsiniz veya kendiniz için yeni kişisel hedefler belirliyor olabilirsiniz. Şu anda öğrendiğiniz herhangi bir konu, yeni bir benlik duygusunun şekillenmesine yardımcı olabilir veya kişisel tarzınız ve estetiğiniz hakkında düşünüyorsunuz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.