Başak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Ev işleri sizi meşgul edecek

Başak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başaklar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Başak burcu için mesajları ve bu haftanın Başak burcu yorumları…

Başak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Ev işleri sizi meşgul edecek
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Başak burcunu neler bekliyor? Başak haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Başak  burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini macera ve eğitim alanında hissedecekler. Bu yıl, ay tutulmaları dokuzuncu yüksek öğrenim ve macera evinizi ve üçüncü iletişim evinizi harekete geçiriyor. İlkbahar ve sonbaharda, konfor alanınızın dışına çıkmak, bilgiyi özümsemek, her zamanki sosyal çevrenizin dışındaki insanlarla tanışmak ve inanç sıçraması yapmak için iç güdülerinize uyum sağlamak için ilham alacaksınız. Arkadaşlarınızla bağlantı kurma ve yeni bir şeyler öğrenme arzunuz hızla artıyor ve belirli bir beceri setini geliştirmenin ilerleme yeteneğinizi artırdığını fark edebilirsiniz.

Peki Başak burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Başak haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Bu hafta Başak burcu,evle ilgili faaliyetlerle meşgul olacaksınız. Yaşam alanınızı temizliyor, düzenliyor olabilirsiniz ya da aile üyeleriyle bir araya geliyor olabilirsiniz. Ayrıca çocukluk anılarınıza dair nostaljik veya biraz duygusal hissedebilirsiniz. Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla yeni iş fikirleri buluyor olabilirsiniz veya işinizde bir terfi veya zam hakkında konuşuyor olabilirsiniz.  Ayrıca dikkatli bir şekilde bütçe yapıyor olabilirsiniz veya önümüzdeki günlerde yapmanız gereken birçok satın alma işlemi üzerinde düşünüyorsunuz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.