Aslan haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Ön plana çıkma zamanı

Aslan haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor, Aslanlar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Aslan burcu için mesajları ve bu haftanın Aslan burcu yorumları…

Aslan haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Ön plana çıkma zamanı
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Aslan burcunu neler bekliyor? Aslan haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Aslan burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini sağlık ve aile hayatında gösterecek. Mayıs ayında, ay tutulması ev yaşamınızla ilgili dördüncü eviniz Aslan burcuna düştü ve iç dünyanızla ilgili sizi bir şekilde geride tutan çözülmemiş duygusal zorlukları veya stres etkenlerini gündeme getirdi. İyileşmeye karar vermek, belki de ailenizle, gerçek anlamda evinizle, duygusal refahınızla veya güvenlik duygunuzla ilgili yepyeni bir yol açmanın anahtarıydı. Şimdi, sonbahar ay tutulması kariyerle ilgili 10’uncu evinizi harekete geçirerek profesyonel yaşamınızda yepyeni bir bölümün temelini atıyor. Ön plana çıkmanın (elbette hoş karşılanamayacağınız bir şey), daha fazla sorumluluk üstlenmenin, liderlik rolüne sahip olmanın veya tezahür ettirdiğiniz büyük resimdeki dileği ne kadar istediğinizi kanıtlamanın zamanı gelebilir. 

Peki Aslan burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Aslan haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Aslan burcunda bu hafta kendinizi rahat ve sosyal hissedeceksiniz.  Arkadaşlarınızla buluşuyor veya buluşmak için çaba harcıyor olabilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha iyi ifade edebileceğinizi hissedebilir ve yaratıcı bir hobi veya işiniz aracılığıyla gerçek kişiliğinizi gösterme konusunda kendinize güvenebilirsiniz.  Güneş ve Merkür’ün Terazi burcunda buluşmasıyla hareket halinde olacaksınız. Seyahat ediyor, ayak işlerini yapıyor veya şehrinizdeki etkinliklere katılıyor olabilirsiniz. Ayrıca kapsamlı bir şekilde yazıyor, sosyal medya içerikleri üretiyor veya konuşma projeleri geliştiriyor olabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.