Yengeç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Çok yoğun bir hafta geliyor

Yengeç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor, Yengeçler bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Yengeç burcu için mesajları ve bu haftanın Yengeç burcu yorumları…

Yengeç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Çok yoğun bir hafta geliyor
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Yengeç burcunu neler bekliyor? Yengeç haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Yengeç burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini ev ve aile hayatında hissedecekler.  2023’ün ay tutulmaları, romantizm ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinize ve dostluklar ve uzun vadeli özlemlerle ilgili 11. evinize düşüyor. İlkbaharda, sesinize daha fazla sahip çıkmak ve en içten duygularınızı tatmin edici bir yaratıcı çıkışa kanalize etmek için can atıyordunuz. Ayrıca flört veya aşk hayatınızda da büyük değişimler ve sarsıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu sonbahar, ilişkili olduğunuz gruplar ve ekipler üzerinde derinlemesine düşünmeniz iyi olacak ve muhtemelen içine derinlemesine daldığınız bir topluluktan uzaklaşmanız gerekecek. Kendinizi aynı hizaya getirmek istediğiniz arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız – ve bu platonik bağların uzun vadeli dileklerinizi nasıl ateşleyebileceği.

Peki Yengeç burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Yengeç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Yengeç burcunda bu hafta işler sizin için çok daha yoğun olacak. Çok sayıda küçük görevle hokkabazlık yapıyor veya daha büyük sorumlulukları üstleniyor olabilirsiniz. Ayrıca bir egzersiz dersine kaydolmak, besleyici yiyecekler yemek veya genel olarak vücudunuza daha iyi bakmak için motive olabilirsiniz.  Merkür’ün Akrep burcunda kavuşumuyla birlikte, alanınızı temizlemek ve düzenlemek veya bir taşınmayla ilgili ayrıntılarla ilgilenmek gibi evdeki faaliyetlerle ilgileniyor olabilirsiniz. Ayrıca ailenizle görüşüyor veya aileniz veya yaşam durumunuzla ilgili önemli kararlar alıyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.