Güneş tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Yeni ufukları kucaklama zamanı

Güneş tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Bugün saat 20.54’te Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ateş Çemberi Güneş tutulmasının etkileri Kova burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Kova burçları için Güneş tutulması Kova burcu etkilerini sizler için yazdık. İşte Güneş tutulması Kova burcu etkileri…

Güneş tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Yeni ufukları kucaklama zamanı
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

Zodyak’ın hava grubu burçlarınan Kova burcu Güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Terazi burcunda gerçekleşecek olan Halkalı Güneş Tutulması diğer adıyla Ateş Çemberi Güneş tutulması Kova burçlarını önümüzdeki 2 yıl boyunca etkileyecek bir döngüyü başlatacak. Güneş tutulması Kova burçlarını uzun zamandır içinde oturdukları konfor alanından çıkaracak. Başta zorlansanız da sevgili Kovalar, yeni ufukları gördükçe hayatınızın keyfi ve başarılarınızın ritmi yükselecek.

İşte 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulmasının Kova burçlarına etkileri…

“Kova burcu, yeni bir başlangıcı ve yeni ufukları kucakla. Güneş tutulması konfor alanınızın dışına çıkmanıza ve orada başka neler olduğunu görmenize yardımcı olacak. Uzun mesafeli seyahat ve hatta göçmenlik peşinde koşabilirsiniz. Diğerleri okula geri dönmeye karar verebilir – ya da zaten okuldalarsa – derslerinde önemli bir an yaşayabilirler. Son olarak, medya, yayıncılık veya uluslararası ticaretle ilgileniyorsanız, sizi yeni bir şeyler bekliyor.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.