Aylık burç yorumları Ekim 2023 | Hem Güneş hem de Ay tutulması etkileri aklımızı başımızdan alacak!

Aylık burç yorumları Ekim 2023 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Ekim ayında hangi burcu ne bekliyor? Ekim ayı para, kariyer, iş, ilişki, aşk falı neler söylüyor? Ekim 2023 aylık burç yorumları 14 Ekim Güneş tutulması etkileri ile 28 Ekim Ay tutulması etkileri altında olacak.

Aylık burç yorumları Ekim 2023 | Hem Güneş hem de Ay tutulması etkileri aklımızı başımızdan alacak!
Yayınlama: 01.10.2023
A+
A-

Aylık burç yorumları Ekim 2023 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu ne bekliyor? Ekim ayında hangi burç para falının şansılısı, hangi burç aşk falının kazananı olacak? Ekim aylık burç yorumları 2023 yılının en önemli astrolojik olaylarına ev sahipliği yapacak. Ekim ayında tüm burçlar önce Güneş tutulması ardından da Ay tutulması etkileri altına girecek. Gezegenlerin kombinasyonları Ekim ayında 12 burcu duygudan duyguya sürükleyeceği gibi hayatımızda da önemli dönem noktalarının kilitlerini açacak. 14 Ekim’deki Güneş tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. 14 Ekim Cumartesi günü saat 20.54’te gerçekleşecek olan Güneş tutulması hayatımızda ani değişimleri tetikleyebilir. Mesela hiç beklenmedik parasal konular bir anda hayatınızın merkezine oturabilir. Dahası da var. Bu Güneş tutulması 4 saatten uzun sürecek ve astrolojik etkilerini aylarca hissetmeye devam edeceğiz. Gelelim 28 Ekim’deki Ay tutulmasına. Ekim ayındaki Ay Tutulması Boğa burcunda gerçeklecek ve hepimizin bilinaltını kurcalayacak. Ay tutulmasının etkileriyle birlikte hepimiz korkularımızya yüzleşmek zorunda kalacağız. 

İşte Ekim 2023 aylık burç yorumları….

Koç aylık burç yorumu

Ekim ayının başlamasıyla birlikte Koç için hayat (ve aşk) yükselişte. Ve bunun uzun zaman olduğunu biliyoruz! Yüksek hızda ilerleyen bir ilişki konusunda içgüdülerinize güvenin çünkü ‘gerçek olamayacak kadar iyi’ sözü bu sefer geçerli değil. Bir şeyi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsanız, konuşun. Koç, oyunlar seni bu ay hiçbir yere götürmeyecek. 14 Ekim yeni ay tutulmasıyla birlikte evrenin gerçekten arkanızı kolladığını anlayacaksınız. Hiçbir şeyi zorlamayın veya acele etmeyin, ancak bir hayalin gerçekleştiğine inanın.

23 Ekim’de Akrep sezonu başlarken, kendinizi bunalmış hissedebilir ve/veya kendinizi neye bulaştırdığınız konusunda endişe duyabilirsiniz. Koç, akışa bırak ve seni nereye götürdüğünü gör. Bu ayın ilerleyen zamanlarında kalbinizi daha derin bir şeye doğru takip ederseniz, paylaşılan sırlar sizi kırmak yerine size zarar verebilir. Büyük kararları 28 Ekim dolunay tutulması sonrasına kadar erteleyin. Kendi değerinizi geliştirmek şu anda sizin için çok önemli. ‘İşi yaptığınızı’ düşünebilirsiniz ancak daha yapılacak çok iş var gibi görünüyor. Kucakla. Bu sadece başlangıç.

Boğa aylık burç yorumu

Boğa, günlerinizi nasıl geçirirseniz hayatınızı da öyle geçirirsiniz. Görünüşe göre bu ay daha geniş bir hayat yaratmanın zamanı geldi. Sağlığınıza öncelik verin, sabah rutininizi yükseltmenin bir yolunu bulun, çalışma şeklinizi değiştirin; daha parlak, daha iyi bir yöne atılmış bir adım gibi hissettirdiği sürece her şey. Ay ortasında kendinizi yaratıcı bir projeye atayın ve 14 Ekim yeni ay tutulması geldiğinde büyülü bir şeyi gerçekleştirme yolunda yarı yolda olacaksınız. Bu ay tezahür eden Ay’ı Boğa burcuna bir kenara koyun. Bunun yerine izleyin ve bekleyin çünkü en çok ihtiyacınız olan şey belli olmak üzere. Hayatınızı yeniden kendinize ait kılmanın zamanı geldi!

‌Akrep mevsimine gelindiğinde, yanınızda beklenmedik biriyle kendinizi yeni bir maceraya atılırken bulabilirsiniz. Yeniden canlanan bir ilişki, arkadaşlık veya iş ortaklığı, bir sonraki aşamaya geçmeniz için ihtiyaç duyduğunuz destek olabilir. 28 Ekim dolunay tutulması burcunuzda gerçekleşecek ve sizi başından beri orada olan bir burca dikkat etmeye davet ediyor. Bir şeyi fazla mı karmaşık hale getirdiniz? İşleri temellere geri götürün ve belki de hayal ettiğiniz şeylerin çoğuna zaten sahipsiniz?

İkiler aylık burç yorumu

Bu Ekim ayında parlamaya hazır olun çünkü üzerinde adınızın yazılı olduğu bir spot ışığı var İkizler. Dünyanın en son versiyonunuza hazır olduğundan emin değil misiniz? Deneyin ve görün. Kaçınılmaz ilginin başınıza gelmesine izin vermeyin.  Kutsal saydığınız şeyler hâlâ kutsaldır ve başlattığınız görevin bitiş çizgisine varmanız için hâlâ size ihtiyacı var. Sürece güvenin İkizler ve 14 Ekim yeni ay tutulması civarında konfor alanınızın dışına çıkmaya hazır olun. Daha yüksek sesle ve daha gururlu olmanızın zamanı geldi ve her şey şimdi başlıyor.

‌Akrep mevsimi (23 Ekim’den itibaren) günlük rutininize çok ihtiyaç duyulan değişiklikleri getiriyor. Artık düzgün oturmayan her şeyin düşmesine izin verin. Kendinizi altı ay öncesine göre daha iyi tanıyorsunuz ve bu da hayatınızda neyin kalması, neyin gitmesi gerektiğini bildiğiniz anlamına geliyor. Bu ay harekete geçmeden önce tereddüt etmenizin bile bir önemi yok çünkü 28 Ekim dolunay tutulması mükemmel bir uyandırma çağrısı yapacak. Yeni siz başlamaya hazırsınız. 

Yengeç aylık burç yorumu

Hazırda bekletme moduna ilk dalmaya hazır mısınız? Seni duyuyoruz Yengeç! Ama sıkı durun! İç çamaşırlarınızı giyip kışın gelmesini beklemeden önce yapmanız gereken önemli bir şey var. Derin bir nefes alın ve kendinize karşı dürüst olun çünkü onun tam olarak ne olduğunu biliyorsunuz. Ev kalbin olduğu yerdir ama bu sana yakın birinin seni bir şekilde geride tutmadığı anlamına gelmez mi? Çok geç olmadan, değişimi hayatınıza (ve onlarınkine) davet etmenin zamanı gelmiş olabilir. 14 Ekim yeni ay tutulması, birinin gerçekte kim olduğunu görme fırsatı sunuyor. Sezginize güvenin ve bu sefer ona göre hareket edin.

‌Akrep mevsimine gelindiğinde (23 Ekim’den itibaren) kendinizi yepyeni bir yaşam tarzına adım atarken bulabilirsiniz. Bir tutku projesini veya yaratıcı arayışı daha büyük bir şeye dönüştürmeye hazır mısınız? Kozmos bu ayın sonlarında arkanızı kollayacak. Kartlarda yeni bir flört bile olabilir Yengeç. 28 Ekim dolunay tutulmasıyla birlikte kendinizi heyecanlı ve başarılı olmak için her zamankinden daha kararlı hissedeceksiniz. Oraya çıkıp dünyaya neyden yapılmış olduğunuzu göstermenin zamanı geldi. Ve hazırda bekletme modu? Resmi olarak iptal edildi.

Aslan aylık burç yorumu

Dünya bu Ekim ayında kükrediğini duyacak Aslan. Terazi sezonu, sizi söylenmesi gerekeni söylemeye ve dinleyenlere dikkat etmeye teşvik eden iletişim alanınıza odaklanır. Dünyanız şu anda değişiyor ve daha iyiye doğru değişiyor – şu anda öyle hissetmese bile. Günlük rutininizi değiştirerek ve sağlığınızı bir öncelik haline getirerek gücünüzü geri alın. Yakında hayatın sana getirdiği her şeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü hissedeceksin. 14 Ekim yeni ay tutulması önemli bir gerçeği önünüze getiriyor. Duymak istemeyebilirsin ama dinleme sırası sende.

‌Yerel bölgenizde yer alan Akrep sezonunda (23 Ekim’den itibaren) daha yavaş bir tempo bekliyoruz. Değer verdiğiniz insanlar hâlâ yanınızdaysa, o hayalinizi gerçekleştirme yolunda yarı yoldasınız demektir. Ay sona ererken güç mücadelelerinden kaçının ve size en yakın olanların güçlü yönlerini kullanmalarına izin verin. Etrafında bir ekip olsa daha iyi olur Aslan. 28 Ekim dolunay tutulması size kariyer hedefinize yaklaşmanın yeni bir yolunu gösterebilir. Denemekten zarar gelmez.

Başak aylık burç yorumu

Her şey bu Ekim ayında Başak için oluyor. Terazi sezonu, heyecan verici yeni bir finansal yolculuğa çıkarken sizi hayatınızın her alanında daha iyiyi beklemeye davet ediyor. Şaşırmış? Olmamalısın. Bütün bu çalışmalar bir noktada mutlaka karşılığını alacaktı. Bunun banka hesabınızda olup bitenlerle eşleştiğinden emin değil misiniz? Şu anda attığınız adımların 2023’ün sonuna kadar geleceğinizde büyük bir fark yaratacağına güvenin. Hatta ay bitmeden kartlarda biraz romantizm bile yaşanabilir. 14 Ekim yeni ay tutulması sizi olduğunuz başarı için kendinizi görmeye davet ediyor.

‌Akrep sezonuyla birlikte (23 Ekim’den itibaren) kendi yeteneklerinize, bir süredir olduğundan daha fazla güven duyacaksınız. Hikayenizi yazma, konuşma veya paylaşmayla ilgili bir proje büyük başarı elde etmek üzere. İyi yapılmış bir işin ışıltısının tadını çıkarın. 28 Ekim dolunay tutulması sizi heyecan verici yeni bir yöne işaret edebilir. Bir hareket, bir gezi veya zihninizi genişleten bir yolculuk, bu ay her şeyi değiştirebilir. Kendinizi büyüleyici bulduğunuz bir şeye bırakın; hayat sizi desteklemek için yerini alacaktır. 

Terazi aylık burç yorumu

Bir ömür boyu süren alışkanlığı kırmanın ve kendinize öncelik vermenin zamanı geldi Terazi. Ve bu ister bir hayalin peşinden gitmek, ister geleceğinize yatırım yapmak, ister tarzınızı değiştirmek olsun, böylece dünya iş konusunda ciddi olduğunuzu anlasın, kozmos bu Ekim ayında arkanızı kollayacak. Tutulma sezonu 14 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek yeni ay tutulmasıyla başlıyor. Hayat çıldırmak üzere olabilir Terazi. Sürece güvenin ve yakında bunun şimdilik bu şekilde olması gerektiğini göreceksiniz.

‌Kendi hedeflerinizin peşinden gitmenin ve başkası için bir şeyler olmanın bir yolunu bulmak bu ay oldukça zorlu bir yolculuk olabilir. Bu, radikal kararların zamanı değil ama kendinize şunu sorun: Hayallerinizi desteklemiyorlarsa, gerçekten de bu yolculuğa eşlik etmeliler mi? 23 Ekim’de Akrep sezonu başladığında kendinizi bu sezona ayak uydurabilecek kadar güçlü hissedeceksiniz. 28 Ekim dolunay tutulması dönüşüm bölgenize inerek bunun hayatınızda yepyeni bir aşamanın sadece başlangıcı olduğunu hatırlatıyor. 

Akrep aylık burç yorumu

Derin bir nefes alın Akrep. Birkaç ay sonra işleri biraz daha azaltmanın zamanı geldi. Bir ara verin, bir hasta çekin, bir arabuluculuk uygulaması indirin ve değişiklik olsun diye biraz ara verin. Hatta sizi rahatsız eden bir sorunun çözümünü birkaç günlük tatilin diğer tarafında bile bulabilirsiniz. Ayın başında sosyal hayattaki bir artış, yeni ve büyülü bir bağlantının başlangıcı olabilir. Tutulma mevsimi, Akrep; her şey olabilir!

14 Ekim’deki yeni ay tutulması şifa veren on ikinci evinize düşüyor, bu nedenle hoş olmayan bir anı yeniden ortaya çıkarsa şaşırmayın. Hayatınızda ilerlemek istiyorsanız önümüzdeki birkaç haftayı nasıl idare edeceğiniz çok önemlidir. Doğum günü sezonu 23 Ekim’de başlıyor ve yıl bitmeden işleri değiştirme dürtüsünü de beraberinde getiriyor. Burcunuza Mars’ı ve haberci Merkür’ü getirmenin biraz yardımıyla bunu elde ettiniz. Bu ayın dolunayı 28 Ekim’de aşk bölgenize düşüyor. Aşk hayatını akışa bırak, Akrep.

Yay aylık burç yorumu

Yay burcu, Koşuşturmayı bir kenara bırakın ve bu ay iş / yaşam dengesini önceliğiniz haline getirin. Görevden göreve koştururken size öyle gelmeyebilir ama sevdiğiniz şeyi yapmayı daha kazançlı hale getirmenin bir yolu var. Sadece gerekenlere sahip olduğunuza inanmalısınız. Terazi sezonu önünüze heyecan verici yeni bir bağlantı getirebilir, bu nedenle bir tanıtımı takip etmekten korkmayın. İnsanlar gitmeniz gereken yere ulaşmanıza gerçekten yardım etmek istiyor. Ay sonundan önce iyi kariyer haberleri bekliyoruz.

Tutulma sezonu 14 Ekim’de sosyal bölgenizde gerçekleşecek yeni ay tutulmasıyla başlıyor. Birisi bu ay size kim olduğunu gösterdiğinde, ilk seferde ona inanın. Bazen daha iyi bir şeye yer açmak için birinin gitmesine izin vermelisin Sag! Akrep mevsimi 23 Ekim’den itibaren daha yavaş bir tempoda başlıyor ve zamanlama mükemmel. Hayatınızın bu aşamasına veda etmek için ihtiyacınız olan alanı ayırın çünkü çok daha iyi bir yere gidiyorsunuz. 28 Ekim dolunay tutulması size sağlık ve esenlik uyandırma çağrıları getirebilir, ancak paniğe kapılmayın. Bunların hepsi çok daha büyük ve kesinlikle daha iyi bir resmin parçası.

Oğlak aylık burç yorumu

Oğlak burcu, Ekim ayının başlamasıyla birlikte tekrar yolunuza çıktınız ve harekete geçmeye hazırsınız. Ve bunun iş yerinde patronluk yapmak anlamına geldiğini söylemeye gerek yok. Güç hamlelerini ortaya çıkarın, yeni bir anlaşma imzalayın ve bununla içgüdülerinizin alevlendiğini bilin. Dokunduğunuz her şey şu anda gerçekten altına dönüşebilir. Her türlü tezahür çabasını beklemeye alın ve Plüton’un doğrudan burcunuzda olmasına (11 Ekim’den itibaren) ve 14 Ekim yeni ay tutulmasının beklenmedik bir şeyin dikkatinizi çekmesine izin verin. Parlak bir fikir, yeni bir bağlantı veya işleri yapmanın alternatif bir yolu, yıldızlara ulaşmanız için ihtiyacınız olan destek olabilir.

Akrep mevsimine gelindiğinde (23 Ekim’den itibaren) oraya çıkıp ne olduğunuzu dünyaya göstermeye hazır olacaksınız. İşi zevkle birleştirin ve evrene güvenin çünkü o sırada ne kadar tuhaf hissettirse de, dışarıda geçirilen karmaşık bir gecede sihir vardır. Bu ayki dolunay tutulması, 28 Ekim’de güzel günlerinizin beşinci evine denk geliyor. Eğer spot ışığına çıkıp orada kalmak için mükemmel bir zaman olsaydı, şu an olabilirdi, Oğlak.

Kova aylık burç yorumu

Sonunda sis dağılıyormuş gibi geliyorsa bunun nedeni Kova burcudur. Artık bundan kurtulmanın, adım atmanın ve kendiniz için her zaman hayal ettiğiniz geleceğe adım atmanın zamanı geldi. Terazi sezonu geniş dokuzuncu evinize yerleşerek sizi plan yapmaya, gezi rezervasyonu yapmaya ve ilgi alanlarınızı keşfetmeye teşvik ediyor. Eğer istemiyorsanız mevcut durumla yetinmek zorunda değilsiniz; özgürlük çağrıları! Kendi sezgilerinize gerçekten uyum sağlamak için 14 Ekim yeni ay tutulmasının gücünü kullanın ve çok geçmeden parlak bir fikre kapılacaksınız. Hiçbir zaman kalabalığı takip eden biri olmadın Kova, ama bir sonraki hamlene sen bile şaşıracaksın.

Akrep mevsimi 23 Ekim’de kariyeriniz için güzel haberlerle başlıyor. Bir hedef için hatırlamak istemediğiniz kadar uzun süredir çalışıyorsanız, hayalini kurduğunuz ilerleme gerçekleşmek üzere olabilir. Aklınızı başınıza alın ve bu ayın sonlarında kendinizi tanıtma fırsatını kaçırmayın. 28 Ekim dolunay tutulması, görmezden gelmeye çalıştığınız bir ev veya aile meselesine ışık tutuyor. Gerçek bazen acıtabilir ama aynı zamanda sizi özgür kılabilir.

Balık aylık burç yorumu

Ekim ayı dönüşüme odaklanarak başlarken Balık dünyasında her şey değişiyor. Sağlık vuruşunda sıfırlamaya basmak, işyerinde işleri değiştirmek veya ilişkinizi yeniden yoluna koymak için mükemmel zamanı bekliyorsanız, bu bekleyiş sona ermiş olabilir. 13 Ekim civarında güçlü bir hamle yaptığınızda, her şeyin ne kadar çabuk yerli yerine oturduğuna şaşıracaksınız. 14 Ekim yeni ay tutulması en çok ihtiyaç duyduğunuz anda bir uyandırma çağrısı getirebilir. Şu anda başka birine çok mu güveniyorsun? Balık, kendi başınıza yola çıkmanın zamanı gelmiş olabilir.

Akrep mevsimine gelindiğinde kendinizi heyecan verici yeni bir maceraya atılırken bulabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenerek ilham alın; beklenmedik bir kariyer hamlesini tetikleyebilirsiniz. Bu ayın sonu aynı zamanda seyahat planları yapmak için de iyi bir zaman. Kişisel bir yazma veya konuşma projesi için iyi haberler ay sonundan önce gelmeli. 28 Ekim dolunay tutulması civarında ortaya çıkan bir fırsattan yararlanın. Kader çağırıyor!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.