“Adana’nın dinamizmi mutluluk verici”

Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, tarım ve tarıma dayalı sanayinin bir kente ekonomik büyüme ve istihdam sağlayacağını anımsatarak, Adana’nın bu alanda dinamik olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

“Adana’nın dinamizmi mutluluk verici”
Yayınlama: 03.05.2024
A+
A-

ZİYA İPEK- ÖZEL HABER 

Kaymakam Ekrem İnci, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer, Yasin Milli ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ü ziyaret etti.

İnci, Bir kentin fiziki açıdan dinamik olmasının kendisini mutlu ettiğini kaydederek, ticaret borsalarının, sadece bir kentin değil, bölgenin de ekonomik canlılığına büyük katkı sağladığını bildirdi.

İşletmelerin, çiftçilerin, üreticilerin ve tüccarların bir araya gelmesinin, ticaretin artmasına fayda sağlayacağını kaydeden İnci, Adana Ticaret Borsası Kompleksi ile ilgili ise, devasa yatırımla mükemmel bir kompleks inşa edildiğini emeği geçen herkesi kutladı.

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Kaymakam İnci’nin ziyaretinden mennuniyet duyduklarını ifade ederek, Adana Ticaret Borsası yerleşkesi içinde faaliyet gösteren lisanlı depolar, laboratuvarlar, elektronik satış salonu ve diğer birimlerle birlikte bölge üreticisi, sanayicisi ve tacirine hizmet verdiklerini aktardı.

Bilgiç, “Çukurova’nın bereketli topraklarında üretilen ürünlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gayreti içindeyiz.” dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.