Mersin Büyükşehir Belediyesi YKS giren gençlere ve velilere su dağıttı

Üniversiteye hazırlık aşamasında öğrencileri yalnız bırakmayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, sınav günü de yanlarında oldu. Mersin’in dört bir yanında YKS giren gençleri unutmayan Büyükşehir ekipleri, öğrenci ve velilere su dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi YKS giren gençlere ve velilere su dağıttı
Yayınlama: 09.06.2024
Düzenleme: 04.07.2024 12:43
A+
A-

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencileri ve velileri ilk günden itibaren; kurs merkezleri, okuma salonları, 1 TL’ye ulaşım ve rehberlik gibi pek çok alanda destekleyen Büyükşehir, sınavın son anına kadar öğrencileri de velileri de yalnız bırakmadı. Öğrenci ve velilere hem psikolojik destek sunan hem de sıcak altında saatlerce bekleyecek olan vatandaşları unutmayan Büyükşehir, 9 ilçe 21 noktada su dağıttı.

Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde matematik öğretmeni Gül Hatun Saraçoğlu, “Bizler Mersin Büyükşehir Belediye Belediyesi olarak bugün burada sınava girecek öğrencilerimiz ve velilerimiz için su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinde bir sene boyunca eğitim alan öğrencilerimiz bugün YKS sınavının ikinci oturumuna girecekler. Bizler sene boyunca gerek bilişsel gerek akademik olarak öğrencilerimizin yanında olduk, onlara destek olduk” sözlerine yer verdi.

Kaynak: MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.