Mersin Yenişehir güzelleşiyor

MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER- Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Güven Parkı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde ziyaret etti. Başkan Abdullah Özyiğit, incelemeler sonrası yaptığı...

Mersin Yenişehir güzelleşiyor
Yayınlama: 18.05.2024
Düzenleme: 04.07.2024 09:22
A+
A-

MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER- Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Güven Parkı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde ziyaret etti.

Başkan Abdullah Özyiğit, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Güven Parkı’ndaki yenileme çalışmaları ile vatandaşlarımızın daha modern ve kullanışlı bir alanda vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bir kent, sadece binalar ve yollarla değil, aynı zamanda insanların sosyal, kültürel ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayacak alanlarla da güzelleşir ve anlam kazanır. Güven Parkı, işte bu anlamda Yenişehir ilçemizin kalbinde yer alan, vatandaşlarımızın nefes alabildiği, dinlenebildiği ve sosyalleşebildiği önemli bir yaşam alanı. Güven Park’ı yenilerken, modern donatılarıyla her yaştan vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekân yaratmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın parkın yeni yüzünü çok sevecek. Burada inşa edeceğimiz Emekli Evi projesi ise yaş almış vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için önemli bir adım olacak. Parkımız tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.