Vakıfbank’tan isteyene azalan taksitli, isteyene 3 ay ertelemeli kredi! Hem de 100 bin liralık!

İhtiyaç kredisi mi lazım? Vakıfbank’ın düşük faizli 36 ay vadeli kredi kampanyasını kaçırmayın. İsteyene 3 ay taksit erteleme, isteyene her ay sabit taksit yada azalan taksit imkanı var. İşte Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve diğer detaylar…

Vakıfbank’tan isteyene azalan taksitli, isteyene 3 ay ertelemeli kredi! Hem de 100 bin liralık!
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

Kamu bankası olan Vakıfbank, yükselen faizler karşısında yeni bir karar ile kampanyasını duyurdu. Müşterilere sunduğu düşük faizli kredi ile nakit ihtiyacı olanlara sseslendi. Kredi paketiyle birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlara sağlannacak. Vakıfbank tarafından yapılan yazılı açıklama ile nakit ihtiyacı olanlara başvuru yapması gerektiğini duyurdu.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan kurtulmak isteyenlere yazılı bir metin paylaşan Vakıfbank, ekim ayında müjdeyi verdi. Faiz oranlarını güncelleyerek, müşterilerin geri ödemesine dair avantajları paylaştı. Kredi ihtiyacı olan vatandaşların, bu ihtiyacı nasıl karşılayacağını ise paylaşımında yer verdi.

Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kampanya kapsamında yapılan açıklamalara göre, SMS yolu ile yapılacak olan başvurular detaylı bir şekilde anlatıldı. SMS yolu ile başvuruda; Kredi boşluk, T.C. Kimlik No. boşluk, Doğum Tarihi (gün gün ay ay yıl yıl yıl yıl) boşluk, Aylık Gelirinizi yazarak 5724’e yollayabilirsiniz.

Vakıfbank 100 bin lira düşük faizli kredi şartları

Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilere; artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, 3 ay ertelemeli aylık eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli bir şekilde ödemelerini ayarlayabilecek. İhtiyaç kredisi miktarına göre vade sayısı 36 aya varan vade imkanlarıyla başlayacak. İhtiyaç kredisi için belirtilen faiz yüzdesi ise 3,69’dan başlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.