Babacan’dan seçim değerlendirmesi: Bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik

DEVA Partisi Lideri Babacan, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi. Babacan, “Partimiz adına bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik. Çok sayıda vatandaşımızı logomuzun altında buluşturamadık. Bunun muhasebesini amasız, fakatsız yapacağız, mazeretlere sığınmayacağız ve bunun sorumluluğu ile hareket edeceğiz” dedi.

Babacan’dan seçim değerlendirmesi: Bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün yapılan 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin partisinin genel merkezinde yaptığı basın açıklaması yaptı. “Alınan sonuçların incelikli bir değerlendirmesini yapacağız.” diyen Babacan, “Partimiz adına bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik. Çok sayıda vatandaşımızı logomuzun altında buluşturamadık. Bunun muhasebesini amasız, fakatsız yapacağız, mazeretlere sığınmayacağız ve bunun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Gerekli kararları alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Babacan’ın açıklaması şu şekilde:

“Vakit kaybetmeden seçim sonuçlarını tüm ayrıntılarıyla değerlendireceğiz. Biz DEVA Partililer olarak sorumluya bakarken işaret parmağını önce kendimize çeviririz. Alınan sonuçların incelikli bir değerlendirmesini yapacağız. Partimiz adına bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik. Çok sayıda vatandaşımızı logomuzun altında buluşturamadık. Bunun muhasebesiz amasız, fakatsız yapacağız, mazeretlere sığınmayacağız ve bunun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Gerekli kararları alıp yolumuza devam edeceğiz. Seçim sonuçlarına bakıp kavgacı, popülist, anlık politikalardan beslenen insanlardan olmayacağız”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.