Kütahya’da 3 aylık hamile eşini bıçakla öldürdü: Uyuşturucu çıktı

Kütahya’da, eşi tarafından bıçaklanan ve 3 aylık hamile olan bir kadın hayatını kaybetti. Kadının eşini öldüren adam gözaltına alınırken, yapılan aramalarda kadının iç çamaşırından uyuşturucu çıktığı belirlendi.

Kütahya’da 3 aylık hamile eşini bıçakla öldürdü: Uyuşturucu çıktı
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Kütahya’nın Ziraat Mahallesi Nazar Sokak’ta, Esra Uşak ve E.U. çifti, ziyaret için gittikleri amcalarının evinde, çocuklarının yetiştirme yurdunda olmasından dolayı tartıştılar. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve Esra Uşak, eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Esra Uşak, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. E.U. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kadının iç çamaşırında, plastik tüp içerisinde 3.41 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen narkotik madde ve üzerinde bulunan poların cep kısmında 2 kutu, 10’ar şerit halinde toplamda 100 adet sentetik hap ele geçirildi. Ele geçirilen narkotik maddeler, muhafaza altına alınarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.