‘Kız meselesi’ nedeniyle 16 yaşındaki çocuk öldürüldü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, bir kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen bir kavgada, göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 20 yaşındaki bir genç gözaltına alındı.

‘Kız meselesi’ nedeniyle 16 yaşındaki çocuk öldürüldü
Yayınlama: 27.03.2024
A+
A-

Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi Sarı Cami mevkiinde, akşam saatlerinde bir araya gelen Kadem Can Çiçek ile E.K.D. (20) arasında iddiaya göre kız meselesi sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma, E.K.D’nin arkadaşlarının da dahil olmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada E.K.D, tabancayla rastgele etrafa ateş açtı. Kurşunlardan biri Kadem Can Çiçek’in göğsüne isabet etti ve Çiçek kanlar içinde yere yığıldı. E.K.D ise olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından caddeden geçen bir minibüs sürücüsü, yaralı Kadem Can Çiçek’i aracıyla Fatih Devlet Hastanesine götürdü. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kadem Can Çiçek kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiçek’in cenazesi, otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın şüphelisi olan E.K.D’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.