Nevşehir yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Nevşehir’de yaşayan seçmenler Nevşehir seçim sonuçları ile Nevşehir ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Nevşehir yerel seçim sonuçları ile Nevşehir’de hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Nevşehir yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Nevşehir’de yaşayan seçmenler şimdiden Nevşehir yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Nevşehirli seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Nevşehir özelinde hazırladık. Nevşehir’de 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Nevşehir’de yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Nevşehir’de hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Nevşehir’de yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Nevşehir’de yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Nevşehir yerel seçim sonuçları 2019

Nevşehir’de 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Nevşehir’de yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Nevşehir’de yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi AK Parti’nin Rasim Arı yüzde 51,58 oy oranı ile kazandı. MHP’nin adayı Filiz Kılıç ise yüzde 34,33 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Nevşehir yerel seçim sonuçları ve Nevşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

Nevşehir yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Nevşehir’de ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Nevşehir’de hangi ilçede seçimi kim kazandı, Nevşehir’de ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Nevşehir yerel seçim sonuçları…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.