AK Parti’nin masasındaki en son İstanbul anketi sonucu: Son bir haftada tablo değişti, fark sadece..

AK Parti’nin masasındaki en son İstanbul anketi sonucunu AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül açıkladı. Abdulhamit Gül, CNN Türk yayınında ‘İstanbul’da kim önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?’ sorusuna İstanbul yerel seçim anketi sonuçlarıyla yanıt verdi. İşte İstanbul’da en son seçim anketi sonuçları…

AK Parti’nin masasındaki en son İstanbul anketi sonucu: Son bir haftada tablo değişti, fark sadece..
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken, hem siyasiler hem de seçmenler İstanbul seçim anketi sonuçlarını merak ediyor. 2019’da kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul’da işler aradan geçen 5 yılda çok da değişmiş görünmüyor. Zira yayınlanan en son seçim anketi sonuçlarına göre İstanbul’da AK Parti’nin adayı Murat Kurum ile CHP’nin adayı arasında bıçak sırtı bir rekabet yaşanıyor. İstanbul yerel seçim sonuçlarına ilişkin en son seçim anketi sonucu açıklaması AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Abdulhamit Gül’den geldi. CNN Türk canlı yayınına katılan AK Partili Gül, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın İstanbul seçim sonuçlarına ilişkin sorularını yanıtladı. İşte AK Parti’nin masasındaki en son yerel seçim anketi sonuçlarına göre, İstanbul’da Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde sorunun yanıtları…

AK Parti İstanbul’a çok iyi sonuç alacak

İstanbul’da daha önce şehir meselelerine el atmış çok kıymetli isim var, Murat Kurum. Kentsel dönüşüm nasıl yapılır, her yerde Murat Kurum başkanımızın izi var. Türkiye’nin her yerinde izi var. Çalışkanlığıyla, verdiği vaatleri hatırlayan anlayışıyla… İstanbul’da gündem trafik, deprem, kentsel dönüşüm… İstanbul’un ihmal edilmiş meseleleri var. İstanbul’un sorunlarını kim çözecek? CHP’deki para sayma görüntüleri rakamlara yansıdı.

Gerçek belediyeciliği AK Parti yapıyor, algı belediyeciliği değil. O yüzden İstanbul’da da Cumhur İttifakı’nın bu anlamda ben çok iyi bir sonuç alacağına partilerin tabanlarından da destek vereceklerine inanıyorum.

Murat Kurum 1,5-2 puan önde

Bizim yaptığımız anketlerde 1,5-2 puan Murat Kurum beyin önde olduğunu, özellikle son bir haftalık dönemde çok daha fazla trendin seçime giderken Murat Kurum beyin lehine arttığını görüyoruz. Murat Bey’in sahadaki çalışmaları, vatandaşlarımızla uyum… Vatandaş, verdiği vaatleri hatırlamayanı sandıkta hatırlamam diyor.

İzmir’de son durum ne?

Abdulhamit Gül, İzmir’deki seçim yarışına ilişkin de son verileri açıkladı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın sürpriz yapacağını söyledi. Gül şöyle konuştu:

“AK Parti’nin, bizim kapımız herkese açık. Biz diyoruz ki, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti biz götürürüz, sizin oylarınıza talibiz. Bunu başla yere çekmeye gerek yok. Biz yaptığımız hizmetleri hatırlatıyoruz. Bizim ötekileştirme yaklaşımımız yok. AK Parti gerçek belediyeciliğin markasıdır. Kalkınma yerelde başlar. Hizmeti biz hiçbir ayrım yapmadan, İzmir’in bütün sorunlarında yanındayız. Hamza Başkanımız çok iyi gidiyor. Sandıkta çok güçlü bir destek alacağımıza inanıyorum. Hamza Dağ İzmir’de sürpriz yapacak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.