Aydın yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Aydın’da yaşayan seçmenler Aydın seçim sonuçları ile Aydın ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Aydın yerel seçim sonuçları ile Aydın’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Aydın yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Aydın’da yaşayan seçmenler şimdiden Aydın yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Aydınlı seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Aydın özelinde hazırladık. Aydın’da 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Aydın yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Aydın’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Aydın yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Aydın yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Aydın yerel seçim sonuçları 2019

Aydın’da 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Aydın’da yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Aydın’da yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi CHP’nin adayı Özlem Çerçioğlu yüzde 53,94 oy oranı ile kazandı. AK Parti’nin adayı Mustafa Savaş ise yüzde 43,74 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Aydın yerel seçim sonuçları ve Aydın Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

Aydın yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Aydın ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Aydın’da hangi ilçede seçimi kim kazandı, Aydın ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Aydın yerel seçim sonuçları…

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.