Amasya yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Amasya’da yaşayan seçmenler Amasya seçim sonuçları ile Amasya ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Amasya yerel seçim sonuçları ile Amasya’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Amasya yerel seçim sonuçları 2019
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Amasya’da yaşayan seçmenler şimdiden Amasya yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Amasyalı seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Amasya özelinde hazırladık. Amasya’da 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Amasya yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Amasya’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Amasya yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Aksaray yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Amasya yerel seçim sonuçları 2019

Amasya’da 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Amasya’da yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Amasya’da yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi MHP’nin adayı  Mehmet Sarı yüzde 42,78 oy oranı ile kazandı. AK Parti’nin adayı Cafer Özdemir ise yüzde 34,21 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Amasya yerel seçim sonuçları ve Amasya Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

Amasya yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Amasya ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Amasya’da hangi ilçede seçimi kim kazandı, Amasya ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Amasya yerel seçim sonuçları…

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.