Galatasaray Manchester United maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde top koşturan Galatasaray, A Grubu’ndaki ikinci maçında İngiltere ekibi Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak. GS maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara şifresiz gelecek. GS- Manchester United maçı Türkiye’de TV Plus’taki EXXEN TV’den canlı yayınlanacak. GS-Manchester maçı canlı izleme linkleri burada.

Galatasaray Manchester United maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesine A Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam eden Galatasaray, bu akşam (3 Ekim Salı) İngiltere’nin güçlü takımlarından Manchester United’a konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki A Grubu’nda oynayacağı ikinci maçta rakibi ile deplasmanda karşıya gelecek olan Galatasaray, galibiyet için sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu Galatasaray – Manchester United mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Galatasaray – Manchester United maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

 

Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi
Galatasaray – Manchester United maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Galatasaray – Manchester United maçı; Almanya ve Fransa başta olmak üzere İngiltere kanallarından da canlı yayınlanacak. Galatasaray – Manchester United grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Galatasaray – Manchester United maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

EXXEN TV

GS-Manchester United maçını şifresiz veren İngiltere kanalları listesi şunlar; TNT Sports 1/Ultimate 

GS-Manchester United maçını şifresiz veren ABD kanalları listesi şunlar: Paramount+ , ViX

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

Galatasaray- Manchester United maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Galatasaray-Kopengah maç ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray – Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçı bugün (3 Ekim Salı) saat 22.00’da başkayacak. Old Trafford Stadı’nda oynanacak maçı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 59,99 TL, yıllık fiyatı ise 39,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

Galatasaray’ın Manchester United maçı kadrosu: 7 oyuncu İngiliz takımı çok iyi biliyor

Galatasaray’da 7 futbolcu daha önce top koşturduğu İngiltere’ye dönecek.

Bonservisi 2013-2015 arasında Manchester United’ta olan ancak fazla forma şansı bulamadığı için farklı takımlara kiralanan Wilfried Zaha, eski takımına karşı mücadele edecek.

Daha önce İngiltere’de farklı takımlarda oynayan Angelino, Hakim Ziyech, Tete, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Lucas Torreira da alışık olduğu ülkede sahaya çıkacak.

Aslanlar 20 maçtır yenilmiyor

Sarı-kırmızılı takım, son 20 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor’a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

“Cimbom” bu sezon da Trendyol Süper Lig’de 7, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

Manchester United için işler iyi gitmiyor

İngiliz ekibi, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yaptı.

“Devler Ligi”nde yaptığı tek maçı kaybeden Manchester United, Premier Lig’de ise 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaşadı.

Sahasında çıktığı son 2 lig maçını kaybeden “Kırmızılar” toplamda 10 gol atıp, 15 gol yedi.

Manchetser United, Premier Lig’de 1989-1990 sezonundan sonra kulüp tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.

Manchester United’ın kadrosunda milli kaleci Altay Bayındır yer alıyor.

Yaz transfer ve tescil döneminde Fenerbahçe’den kadroya katılan milli file bekçisi, Galatasaray’a karşı kadroda yer alacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.