Emir Tarık Tekin kimin oğlu annesi ve babası kimdir? Taro Emir kaç yaşında?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 2. sezonu ile başladı. Dizinin yeni sezon kadrosuna Kaya karakteri ile giren ismi ise Emir Tarık Tekin naı diğer Taro Emir oldu. Kaya karakterine hayat veren ve Ferit’i çileden çıkaran yeni karakteri ile dikkat çeken Emir Tarık Tekin’in hayatı da merak edildi. Taro Emir kimdir, kimin oğlu, anne ve babası kim

Emir Tarık Tekin kimin oğlu annesi ve babası kimdir? Taro Emir kaç yaşında?
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Yalı Çapkını’ dizisinin 2’nci sezonu ile başladı. Ve  haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Yalı Çapkını 2. sezon kadrosuna  ‘Sadakatsiz’, ‘Bir Peri Masalı’ gibi yapımlarda yer alan Taro Emir Tekin dahil oldu. 

Yeni sezonda hikayeye Halis Ağa’nın kızı Nükhet (Binnur Kaya) ve torunu katılacak.  Torun Kaya’ya ise Taro Emir Tekin hayat verecek. 

Peki kimdir ilk oyunculuk deneyimi ile kendine hayran bırakan Emir Tarık Tekin?

Emir Tarık Tekin 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Grafik sanatçısı, şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ve eski futbolcu Metin Tekin’in oğludur.

İngiltere’de Oxford Üniversitesi’nde drama eğitimi alan Emir Tarık Tekin, 3 yıl boyunca ABD’de yaşadı. Burada da birçok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Taro Emir, eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye’ye yerleşti.

Can Evrenol’un dikkat çeken Çıplak dizisinde ‘Bulut’ rolündeki performansıyla dikkat çekti. Blu TV’de yayınlanan dizinin ikinci sezonunda da yer alacak Emir Tarık Tekin, aynı zamanda Kanal D’de ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde Selçuk Dağcı karakterine hayat veriyor. Emir Tarık Tekin 1.84 metre boyunda, 75 kilo ve boğa burcudur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.