8-18 Ekim Tarım Kredi Market indirimleri! Ekim ayına özel indirim şöleni başladı!

Ucuz alışveriş arayan vatandaşlar için müjde! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 8-18 Ekim tarihleri arasında vatandaşlara özel indirim kampanyası başlattı. Sosyal medyada paylaşılan listede, temel gıda maddelerinden temizlik ürünlerine kadar pek çok ürünün uygun fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu. İşte indirimli ürünlerin listesi…

8-18 Ekim Tarım Kredi Market indirimleri! Ekim ayına özel indirim şöleni başladı!
Yayınlama: 08.10.2024
A+
A-

İndirim haberleri ile tüketicinin ilgilisini cezbeden Tarım Kredi Market, yeni aktüel ürün kataloğunu yayımladı. Aktüel ürünler kataloğundan ihtiyaç duyulan pek çok ürünler indirimli fiyatları ile cazip fırsatlar sunuyor. Bu hafta Tarım Kredi Market aktüel ürünleri arasında hijyen ürünlerinden kahvaltılık ürünlere kadar çeşitli indirimler dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği doğrultusunda Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 8-18 Ekim aralığında vatandaşlara özel indirim kampanyası başlattı. Sosyal medyada paylaşılan listede, temel ihtiyaç ürünlerinde önemli düşüşler olduğu görülüyor.

Tarım Kredi Market’te ekim ayı indirimleri başladı!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, başlattığı indirim kampanyasıyla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ekim ayı boyunca sürecek olan kampanyada, temel gıda maddeleri başta olmak üzere birçok ürünün fiyatı önemli ölçüde düşürüldü. Sosyal medyada paylaşılan liste, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. İşte Tarım Kredi indirimli ürünler arasında yer alanlar:

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.