Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bahar Taşdelen EBRNetwork Yönetim Kuruluna seçildi

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Mersin Teknoloji Transfer Ofisi Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Bahar Taşdelen, 2018-2023 yılları arasında katılımcısı olduğu COST projesinin (CA17117 Evidence-Based RESearch (EVBRES) devamı olan kanıta dayalı araştırmalar ağının EBRNetwork yönetim kuruluna seçildi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bahar Taşdelen EBRNetwork Yönetim Kuruluna seçildi
Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

2023 yılında, aralarında İngiltere, Norveç, Amerika ve Çek Cumhuriyeti’nden üyelerin olduğu EBRNetwork yönetim kuruluna, geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle Türkiye ve Slovakya’dan yeni üyeler seçildi. Bu üyeler arasında yer alan Prof. Dr. Bahar Taşdelen, EBRNetwork’ün iş birliği ile Türkiye adına araştırmalar yapmaya ve eğitim programları geliştirmeye devam edecek ve Türkiye’de kanıta dayalı araştırma kültürünün artmasına katkıda bulunacak.

EBR ağı, küresel ölçekte sadece klinik araştırmalarda değil tüm araştırma alanlarında kanıta dayalı araştırma yaklaşımını yaygınlaştırmayı, bilimsel araştırmanın temel parçası yapmayı, kanıta dayalı araştırma projeleri yürütmek için metodoloji geliştirmeyi ve uygulamalar yapmayı amaçlıyor.

 

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.