Masterchef Semihcan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Semihcan’ın sevgilisi var mı?

Masterchef Türkiye de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak ve bir yarışmacı daha yarışmaya veda edecek. Siyah önlüğü giyerek eleme potasına yollanan isimlerden biri de Semihcan Temiz oldu. Peki kimdir Semihcan Temiz, aslen nereli, yaşı kaç? Semihcan Temiz’ın sevgilisi var mı?

Masterchef Semihcan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Semihcan’ın sevgilisi var mı?
Yayınlama: 06.10.2024
Düzenleme: 06.10.2024 13:02
A+
A-

TV8 ekranlarının en çok izlenen lezzet dolu yarışması Masterchef Türkiye 2024’te bu gece eleme heyecanı yaşanacak. Siyah önlüğü giyen isimlerden biri de Semihcan Temiz oldu. Yarışmanın favori isimleri arasında gösterilen Semihcan seyircinin de takın takibinde. Yarışmaya Maldivlerden katılan Semihcan, aslen Mersinli. İşletme okurken ani bir kararla aşçı olmaya karar veren Semihcan bu işin eğitimini almaya başladı. Peki kimdir Semihcan, aslen nereli, yaşı kaç?

Semihcan Temiz kimdir ?

Aslen Mersinli ancak yarışmaya Maldivlerden katılıyor. Karadağ ve Dubai’de de çalışan Semihcan yurt dışı deneyimi ile tecrübe kazandı. Semihcan İşletme okurken 3. sınıfta bırakıp aşçılık eğitimi almaya başladı.
Kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık mücadelesi verirken yukarıda yarışmayı takip eden Semih ve Onur arasında tartışma çıkmıştı. Pota tartışmasından dolayı ortam bir anda gerilmişti. Onur, “Hayır, senin konuşma tarzın yanlış. Ben seni bir haftaya atayım diyorsun ya, ondan dolayı söylüyorum. Ben böyle şakalar sevmediğimi söyledim” demişti. Semih ise Onur’un alındığını belirtmişti.

Instagram hesabından paylaşım yapan Onur, “Elinizden gelenin en iyisi olmaya odaklandığınızda, en iyi hayatı, sevgiyi ve fırsatları kendinize çekersiniz.” dedi.

Paylaşımın altına Semih’in yorumu gecikmedi. Ekrana gelen son bölümde gerilen ikilinin arasındaki buzlar eridi. Semih Onur’a “Onurum ne bu karizma” diye yazarken Onur ‘Cansın’ diyerek yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.