Masterchef Muratcan kaç yaşında, aslen nereli? Muratcan’ın gerçek sevgilisi kim?

Masterchef Türkiye de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak ve bir yarışmacı daha yarışmaya veda edecek. Siyah önlüğü giyerek eleme potasına yollanan isimlerden biri de Muratcan Sunal oldu. Peki kimdir Muratcan Sunal, aslen nereli, yaşı kaç? Muratcan Sunal’ın sevgilisi vare mı? Beyza ile sevgililer mi?

Masterchef Muratcan kaç yaşında, aslen nereli? Muratcan’ın gerçek sevgilisi kim?
Yayınlama: 06.10.2024
Düzenleme: 06.10.2024 12:40
A+
A-

TV8 ekranlarının en çok izlenen lezzet dolu yarışması Masterchef Türkiye 2024’te bu gece eleme heyecanı yaşanacak. Siyah önlüğü giyen isimlerden biri de Muratcan Sural oldu. Yarışmanın favori isimleri arasında gösterilen Muratcan seyircinin de takın takibinde. Özellikle her geçen gün artan hayran kitlesi Muratcan’ı şimdiden şampiyon ilan etti bile. Muratcan Sunal 27 yaşında ve 8 yıldır mutfakla haşır neşir. Yarışmanın başında Beyza’dan hoşlanıyor dense de Muratcan daha ilk haftalardan bu iddiaları yalanmamış ve yarışma boyunca böyle bir şeyin imkanı yok açıklaması yapmıstır. Peki Muratcan Sunal’ın sevgilisi var mı? Muratcan Sunal’ın instagram hesabı nedir?

Muratcan Sural kimdir ?

1997 doğumlu olan Muratcan Sural, şu anda 27 yaşında. Mutfak dünyasında sekiz yıldır aktif olarak yer alan Sural, lisans eğitimini tamamladıktan sonra gastronomi alanında yüksek lisans yapmıştır. Yenilikçi yaklaşımlarıyla tanınan Sural, sürdürülebilirlik konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çekmektedir.

MasterChef yarışmacısı Muratcan sosyal medyada Beyza’dan hoşlandığına dair iddialara yanıt verdi.

Muratcan şu açıklamayı yaptı: Herkese merhaba, öncelikle beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar gelen sorulara bir açıklık getirmek adına bu paylaşımı yapıyorum. Buradaki tüm yarışmacılar birer yarışmacı ve başta ben olmak üzere kimsenin birbiriyle bir ilişkisi yoktur ve söz konusu değildir. Sadece yemek yapmak için bulunduğum bu ortamda, iyi ya da kötü tüm mesaj ve yorumlara yetişemediğimden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum. Anlayışınız için canı gönülden teşekkür ederim.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.