Simge Sağın’dan Icardi sorusuna gündem yaratan çıkış: “Beni oyuna getirdiniz!”

Geçtiğimiz akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Simge Sağın, muhteşem bir konsere imza attı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi hakkındaki soruya verdiği cevap ise sosyal medyada gündem oldu.

Simge Sağın’dan Icardi sorusuna gündem yaratan çıkış: “Beni oyuna getirdiniz!”
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 20:10
A+
A-

Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser veren ünlü şarkıcı Simge Sağın, hem sahne performansıyla büyüledi hem de magazin dünyasında bomba etkisi yaratan açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin Mauro Icardi hakkındaki sorusu karşısında verdiği beklenmedik tepki ise geceye damga vurdu.

“Harbiye sahnesi her sanatçı için özeldir”

Simge Sağın, konser öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nun kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. “Bu sahne her sanatçı için özeldir. Ben de heyecanlıyım ve çok farklı bir hazırlık yaptım. Kıyafetimden saçlarıma kadar her şey özenle seçildi. Bugün dansçılarım yok, sahnede yalnız olacağım. Zaten mesajlı bir pembe kıyafet tercih ettim,” dedi.

“Sahneye fırlatılan telefonlar sanatçıları öldürebilir”

Sahnede yaşadığı tehlikeli bir olayı da anlatan Sağın, geçtiğimiz günlerde sahnedeyken seyircilerin sahneye telefon fırlatması hakkında çarpıcı bir uyarıda bulundu. “Gençler sevgilerini yanlış gösteriyor olabilir. Bu cihazlar çok ağır ve kafanıza geldiğinde ciddi yaralanmalara neden olabilir. Allah korusun kafa travması, beyin kanaması gibi durumlar yaşanabilir. Kimse sevdiği birini öldürmek istemez. Çiçek atıldığında bile diken gözünüze gelebilir, bu tür davranışlar çok tehlikeli. Lütfen daha dikkatli olalım, bizler de işimizi yaparken güvende hissetmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Simge Sağın ayrıca, son konserinde yine bir telefonun sahneye atıldığını ama bu kez sadece boş bir telefon kabı olduğunu belirtti. “Görmediğimiz anda, şarkı söylerken gözlerimiz kapalı oluyor ve hedef tahtasına dönüyoruz. Bu durum beni çok korkutuyor,” diyerek endişesini dile getirdi.

“Icardi ile hiçbir alakam yok!”

Konser sonrasında gazetecilerin, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin boşanma süreciyle ilgili sorusu ise Simge Sağın’ı oldukça rahatsız etti. “Beni Kıbrıs’ta oyuna getirdiniz, aldık başımıza belayı… Icardi ile hiçbir alakam yok. Bu konular beni hiç ilgilendirmiyor ve bu konuda söyleyecek hiçbir şeyim yok,” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.