Sabancı çifti kızları Arzu Alara’nın ilk doğum gününü coşkuyla kutladı

Sabancı ailesi, kızları Arzu Alara’nın doğum gününü büyük bir coşkuyla kutladı. Nazlı Sabancı’nın sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken doğum günü partisi, çiftin yakın çevresinde ilgi uyandırdı. İşte Sabancı ailesinin kızları Arzu Alara’nın merak edilen doğum gününden çok özel kareler…

Sabancı çifti kızları Arzu Alara’nın ilk doğum gününü coşkuyla kutladı
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Sabancı ailesinin bu özel günü hem duygusal anlara sahne oldu hem de sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı. Nazlı Sabancı’nın paylaştığı kareler ve samimi mesajları, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

“Favori günüm bugün”

Nazlı Sabancı, kızının 1 yaşına özel düzenlenen doğum günü partisinden kareleri Instagram’da paylaştı.

Kızı Arzu Alara’ya duyduğu sevgiyi ifade eden Sabancı, paylaşımına şu notu düştü: “Seninle geçirdiğim her gün benim en sevdiğim gündür yani bugün benim yeni favori günüm. Alara’m 1.”

“Arzu Sabancı’dan anlamlı isim açıklaması”

Torununa kendi adının verilmesiyle duygulanan Arzu Sabancı, bu özel durumu şu sözlerle açıkladı: “Nazlı ve Hacı’nın bana yaptıkları bu sürpriz beni hem çok duygulandırdı hem de gururlandırdı. Torunuma adımın verilmesi beni mutlu etti. İnşallah adı uğurlu gelir ve kızımız sağlıklı bir şekilde büyür. Benim adım da babaannem Fehmiye Arzu’dan geliyor, Alara’ya da uğurlu gelmesini dilerim.”

Sabancı ailesinin paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özellikle Nazlı Sabancı’nın kızına olan sevgisini vurgulayan paylaşımı, takipçiler tarafından büyük ilgi gördü. Nazlı Sabancı’nın duygusal mesajı birçok kişi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.