Mahsar Alanson’un kızı kim, öldü mü? Eda Alanson neden öldü, kaç yaşında öldü?

Usta isim Mazhar Alanson 74 yaşında evlat acısı ile sarsıldı. Tek kızı olan Eda Alanson 50 yaşında öldü. Peki Eda Alanson neden öldü, hastalığı neydi? Eda Alanson evli mi, eşi kim?

Mahsar Alanson’un kızı kim, öldü mü? Eda Alanson neden öldü, kaç yaşında öldü?
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 15:05
A+
A-

74 yaşındaki usta sanatçı Mazhar Alansun’ın ilk evliliğini yaptığı eşi Hale Alanson’dan olan kızı Eda Alanson öldü. 50 yaşındaki Eda Alanson’un ani ölümü duyanları şok etti. Mazhar Alanson’un tek kız çocuğu olan Eda Alanson’un ani ölüm haberinin ardından birçok kişi Eda Alanson neden öldü, hastalığı neydi sorularına yanıt aradı. Ani bir şekilde hastalanan Eda Alanson Ankara’da özel bir hastanede tedavi görüyordu. Ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Peki kimdir Eda Alanson, evli mi? Eda Alanson eşi kim?

Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson ani hastalığı nedeniyle, Ankara’da tedavi gördüğü Güven Hastanesi’nde 50 yaşında hayatını kaybetti. Mazhar Alanson’un bir de Hilmi Alanson adında bir oğlu var.

Baba-kız aynı filmde

Mazhar Alanson ve kızı Eda Alanson, 2009’da yayınlanan “Kirpi” filminde birlikte yer aldı. Alanson’un başrollerinden biri olduğu bu filmde, Eda Alanson da oyuncu kadrosunda bulunmuş ve aynı zamanda metin yazarlığı yapmıştır. Baba-kızın bu projede buluşması, sinema kariyerlerinde unutulmaz bir anı olarak kalmıştı.

İlk eşi le konservatuvarda tanıştı

Mazhar Alanson, ilk eşi Hale Alanson ile 1970’te devlet konservatuvarında tanıştıktan sonra 1972’de evlenmişti. Çiftin Eda Alanson ve Hilmi Alanson adında iki çocuğu var.

Mazhar Alanson evlilikleri, ailesi

İlk eşi Hale Alanson’la 1970’te devlet konservatuvarında tanıştıktan sonra 1972’de evlendi.[6] Türküz Türkü Çağırırız albümünde 2 şarkının vokallerinde yer aldı. Çiftin ilk çocuğu Eda Alanson oldu. Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapmaktadır. İkinci çocukları ise Hilmi Alanson oldu.

Mazhar Alanson, daha önceden tanıştığı Biricik Suden ile 2002’de çıkan solo albümü zamanında arkadaşlıklarını ilerlettiler.[7] Aynı yıl Mazhar ve Hale Alanson çifti ayrıldı. Bir sene sonra da Mazhar Alanson ve Biricik Suden evlendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.