Masterchef’te Onur ve Beyza aşk mı yaşıyor, sevgililer mi? Kalp emojisi ele verdi

TV8’in lezzet dolu yemek yarışması Masterchef 2024 tüm hızıyla devam ederken dikkatli seyirciler gözlerini Onur ve Beyza’dan alamıyor. Masterchef sayesinde tanışan Onur ve Beyza’nın gözlerden uzak, gizli aşk yaşadıkları iddia ediliyor. Sosyal medya ikiliyi çoktan aşık ilan etti bile. Geçtiğimiz günlerde Onur’un bir paylaşımına Beyza’nın kalp emojisi koyması iddiaları güçlendirse de ikilinin ağzından henüz aşk kelimesi duyulmadı. Yarışmanın önüne geçmek isteyen iki yarışmacının gerçekte birbirlerini daha yakından tanımaya çalıştıkları da konuşulan dedikodular arasında. Peki gerçekten Beyza ve Onur aşk mı yaşıyor?

Masterchef’te Onur ve Beyza aşk mı yaşıyor, sevgililer mi? Kalp emojisi ele verdi
Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 03.10.2024 17:03
A+
A-

MasterChef’in üçüncü haftasında Onur ile Beyza arasındaki yakınlaşma sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Onur ile Beyza hakkında çok yakın arkadaş olduklarına dair yorumlar gelse de birçok kişi ise ikilinin aşk yaşadığına dair yorumlar yapmıştı.

Yarışmacı Onur, Beyza ile ilgili yapılan bir yorumu beğendi.Beyza ile arkadaşlığınızı hiç bozmayın yorumunu beğenen Onur’un hamlesi kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Bir kullanıcının ”Hayat onlar için de sadece TV’den ibaret değil, açıklama yaptıkları onları izleyen yakınları ve aileleri de var. Her şey bu kadar basit olamaz.” yorumuna da beğeni yaptı.

Sosyal medyada viral olan videolar arasında Beyza’nın Onur’a ”Kardeşim” dediği anlar yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.