Kadir’in nişanlısı Gamze’nin başı açık hali nasıl videosu Beyaz TV’de kriz çıkardı!

Ekranların en sempatik, en titiz en temiz ve en hamarat ismi olan Kadir Ezildi dillere destan bir nişanla Erzurumlu olan Gamze Türkmen ile nişanlandı. En samimi hallerini milyonlarca takipçisi ile sık sık paylaşan Kadir Ezildi’nin nişanlısının en mahrem halleri, Gamze Türkmen’in başı açık hali Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programında ifşa edildi, canlı yayında yayınlandı. Aile ve yakınların olduğu samimi bir ortamda başı açık oturan Gamze Türkmen’in o görüntüleri bir yakını tarafından gizlice çekildi ve paylaşıldı.

Kadir’in nişanlısı Gamze’nin başı açık hali nasıl videosu Beyaz TV’de kriz çıkardı!
Yayınlama: 01.10.2024
Düzenleme: 01.10.2024 13:21
A+
A-

Bu olay magazine düşünce Kadir ve nişanlısı hemen hukuki haklarını arayama başladı. Sessizliğe boğulan Gamze Türkmen’e nişanlısı Kadir sahip çıktı ve her zaman yanındayım dedi. Aslen Erzurumlu ve 31 yaşında olan Gamze Türkmen avukatı aracılığı ile söz konusu program hakkında yasal süreci başlattığını duyurdu. Peki aylardır dillere destan nişan ve nişan bohçası ile sosyal medyanın dilinde olan Kadir’in nişanlısı Gamze Türkmen kimdir?

31 yaşında olan Gamze Türkmen aslen Erzurumlu, abisi ise tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen’dir. Ayrıca Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen aslen Erzurum’lu ve Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum’un Yakutiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 31 yaşında olan Türkmen, tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen’in kardeşi olarak bilinir. Eğitimini Erzurum’da tamamlayan Gamze Türkmen, güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuştur. Sanatla iç içe büyüyen bir ailede yetişen Gamze Türkmen, ağabeyinin müzik dünyasındaki varlığıyla dikkat çekmiştir.

Kadir Ezildi sessizliğini bozdu

Saatlerdir konuyla ilgili tek bir yorumda bulunmadan günlük paylaşımlarına devam eden Kadir Ezildi, geçtiğimiz saatlerde nihayet sessizliğini bozdu.

Saatlerdir konuyla ilgili tek bir yorumda bulunmadan günlük paylaşımlarına devam eden Kadir Ezildi, geçtiğimiz saatlerde nihayet sessizliğini bozdu. Nişanlısı Gamze Türkmen’in hukuki süreci başlattığını avukatının açıklamasıyla beraber duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.