Çukurova Belediyesi 3. Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’ndan 4 kupa ile döndü

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızkalesi’nde düzenlenen 3. Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’ndan, Çukurova Belediyesi sporcuları 4 kupa ile döndü.

Çukurova Belediyesi 3. Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’ndan 4 kupa ile döndü
Yayınlama: 30.09.2024
A+
A-

Maraton, “Doğanın içinde tarihe koş” sloganıyla gerçekleştirildi ve 10 ülkeden, Türkiye’nin 16 farklı şehrinden 550 sporcu beş ayrı kategoride yarıştı. Etkinliğin startını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer verdi ve tüm parkurların bitiş noktası Kızkalesi olarak belirlendi.

Maraton sonunda, Çukurova Belediyesi sporcuları büyük başarı elde etti. Çukurova Belediyesi personeli Koray Het, 33K Genel Klasman kategorisinde birinciliği kazandı. Çukurova Belediyesi adına yarışan Rıdvan Aykul ise 33K yaş grubunda birinci oldu. Fahrettin Çakay, 15K yaş grubunda ikincilik kürsüsüne çıkarken, Gonca Ateş Arıkan 15K yaş grubunda üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kazandıkları kupaları Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a armağan ettiklerini ifade eden Koray Het, “Çukurova adına büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Başkanımız Emrah Kozay’a desteklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz. Zorlu parkurda yüzlerce rakibimizi geride bırakarak kürsüye çıkmak bizim için onur verici. Çukurova Belediyemizin bayrağını zirvede taşımaya devam edeceğiz” dedi. Sporculara ödüllerini Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok takdim etti.

Kaynak: ZİYA İPEK / ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.