Hemşireye saldırıya SES’den tepki

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Adana Şubesi Eş Başkanı Belgin Işık, Doğankent Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Hemşire Ahmet Kesen’e yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Hemşireye saldırıya SES’den tepki
Yayınlama: 23.09.2024
A+
A-

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli, aynı zamanda Sağlık-Sen Adana Şube Başkan Yardımcısı M.Ö.’nün, 20 Eylül Cuma günü saat 14.00 sıralarında Doğankent ASM’da görevli, aynı zamanda üyeleri olan Hemşire Ahmet Kesen’e fiziki olarak saldırmaya kalkışarak küfür ettiğini ileri süren Belgin Işık, olaydan hemen “geçmiş olsun” dileklerini ilettiklerini, hukuksal sürecin de yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Belgin Işık, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen M.Ö.’yü liyakatsizlikle suçlayarak sert eleştirilerde bulundu. Işık, “Bırakın sağlık müdürlüğünde idareci olmayı, sendika yönetiminde bulunmak bile başlı başına liyakat, insan haklarına ve çalışan haklarına saygıyı gerektirir. Ancak bu kişi, insan olmanın temel gerekliliklerini dahi öğrenememiş, yandaşlığını kullanarak sağlıkta yönetici olmuş biri. Bir sendikacının aynı zamanda idareci olması ise zaten kabul edilemez. Umarız bu ahlaki çöküşü gelecek nesillere miras bırakmazsınız.” dedi.

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.