Vatandaş Pazar fiyatlarından dert yandı

Mersin Mezitli Pazar Yeri’nde yurttaş fiyatlardan dert yandı. Bir vatandaş, “Hayat çekilecek gibi değil. Bir emekli maaşıyla ne yapabilirsin? Esnaf da ağlıyor. Üretici de tüketici de herkes ağlıyor. Bunun sonu nereye gidecek?” diye isyan etti.

Vatandaş Pazar fiyatlarından dert yandı
Yayınlama: 22.09.2024
A+
A-

Hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon can yakmaya devam ederken, alım gücü günden güne eriyen vatandaş isyan etti. Bir yurttaş ise “İşte gördüğünüz gibi 70 lira taze fasulye. Ne yemek pişireceğiz, ne yiyeceğiz bilmiyoruz. Alabildiğimizi alabiliyoruz. Söylememize gerek yok anca geçinebiliyoruz. Bir hafta geliyorsak bir hafta gelemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir diğer yurttaş ise “Yani her şey pahalı, para yetmiyor. 10 bin lirayla emekli maaşıyla nereye? Ev kirası, çoluk çocuk var. Yani bunları düşünmek lazım değil mi? Allah sonumuzu hayır etsin. Hayat şartları çok zor. Yetmiyor, istediğimizi alamıyoruz her şeyden az az alıyoruz 2 gün bile aldığımız gitmiyor” dedi. Bir diğer vatandaş “Bugün hiçbir şey alamadım. Akşamüstünü bekleyeceğim. Akşamüstü saat 6’dan sonra geleceğim. Ne emeklim var ne bir şey. Allah herkese yardım etsin. Biz istemez miyiz elimiz dolu dolu gitmek eve ama boş gidiyoruz” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.