Av.Ahmet Yılmaz Futbol Turnuvasının şampiyonu “Gaziantep Şehitkamil Belediyespor” oldu

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde, merhum Av. Ahmet Yılmaz anısına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor oldu.

Av.Ahmet Yılmaz Futbol Turnuvasının şampiyonu “Gaziantep Şehitkamil Belediyespor” oldu
Yayınlama: 21.09.2024
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek, spor ve gençlerin desteklendiği bu anlamlı organizasyonun önemine vurgu yaptı.

Turnuvanın final maçı, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor ile Kalespor arasında oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç, Şehitkamil Belediyespor’un 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Şehitkamil İlçe Stadyumu’nda oynanan final karşılaşması, izleyicilere futbolun heyecanını yaşatırken, kupa töreni büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Umut Yılmaz, tüm sporcuları tebrik ederek, “Turnuvada büyük bir mücadele gösterdiniz. Babamın anısına düzenlenen bu turnuvada hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sporun kazananı ve kaybedeni yoktur; tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın dostluk ve centilmenlik içinde geçmesi, sporcular arasında sergilenen dayanışma ve mücadeleyi daha anlamlı kıldı.

Kaynak: ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.