Herkes onu hostes zannediyordu! Uçakta şarkı söyleyen kişi müzik öğretmeni çıktı

Müzik öğretmeni Ceylan Balcı, Ankara’dan İstanbul’a seyahat eden öğretmenler arasında gerçekleştirdiği sürpriz performansıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Herkes onu hostes zannediyordu! Uçakta şarkı söyleyen kişi müzik öğretmeni çıktı
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılmak üzere 81 ilden gelen temsilci öğretmenlerin bulunduğu uçakta Balcı, yolculara “Mektebin Bacaları” ve “Yeşil Ördek” gibi sevilen türküler seslendirdi. Performansı sırasında diğer öğretmenlerin de eşlik ettiği Balcı, uçuşa neşe katarken yolcuların sıkılmasını önledi.

Balcı’nın uçakta söylediği şarkıların görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi. Pek çok kişi, Balcı’yı hostes sanarken, Balcı verdiği röportajda aslında müzik öğretmeni olduğunu açıkladı ve o gün yılın öğretmeni olarak uçakta şarkı söylediğini belirtti.

Ceylan Balcı, yaşadığı bu deneyimi anlatırken, “Gökyüzünde şarkı söylemek çok güzel bir deneyimdi. Uçakta keyifli anlar yaşattık ve videom sosyal medyada yayıldı. Herkes beni hostes sanmış, ancak ben müzik öğretmeniyim. Bu durumu öğrenenlerden çok güzel yorumlar aldım ve mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Balcı, sosyal medyada yayılan performansının aldığı olumlu geri dönüşlerden de büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Şimdiye kadar albümler çıkardım ama hiçbiri bu kadar ses getirmemişti” dedi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.