CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’den Kadir Aydara destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a verilen 25 aylık ceza ve getirilen siyasi yasakla ilgili sert bir açıklama yaptı.

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’den Kadir Aydara destek
Yayınlama: 21.09.2024
A+
A-

Keskin, Aydar’ın, seçildiği günden bu yana Ceyhan için özveriyle çalışan bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, cezanın hukuki değil, siyasi bir karar olduğunu belirtti.

Keskin, “Cezanın 24 ay olması durumunda siyasi yasak getirilmeyecekti. Bu, verilen cezanın tamamen siyasi olduğunu anlamak için yeterlidir,” dedi. İktidarın hukuk sistemini kendi çıkarları için bir araç haline getirdiğini ifade eden Keskin, halkın %90’ının güvenini kaybetmiş bu sistemin adaletin gerçek anlamını yansıtmadığını vurguladı.

Ayrıca, CHP Payas İlçe Başkanı, verilen kararı tanımadıklarını ve bu kararın kendileri için yok hükmünde olduğunu belirtti. Aydar’ın Ceyhan halkı için yaptığı hizmetleri hatırlatarak, bu karara rağmen Aydar’ın halkın gönlündeki yerini koruduğunu ifade etti.

Keskin, açıklamasını, “Bu adaletsizliğe karşı direneceğiz ve halkın iradesine yapılan bu saldırıyı kabul etmiyoruz. Karar bizim için yok hükmündedir,” sözleriyle sonlandırdı.

Kaynak: PAYAS CHP İL BAŞKANLIĞI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.