“Mersin emlak sektörü görüş ve önerilerine değer verilen bir camia oldu”

 TÜGEM toplantısında emlak sektörünün profesyonel emlak danışmanlarına seslenen MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, başta MTSO 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi’nin çalışmaları olmak üzere son dönemlerde kentte sektöre yönelik artan etkinliklerle gelişen Mersin emlak sektörünün, görüş ve önerilerine değer verilen bir camiaya dönüştüğünü söyledi.

“Mersin emlak sektörü görüş ve önerilerine değer verilen bir camia oldu”
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Ümit Utku Mete ile birlikte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Mersin Başkanlar Buluşması’na katıldı. TÜGEM Genel Başkanı Serkan Şahin, Mersin Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer, Mersin TÜGEM İl Başkanı Mürüvvet Kocaer’le Mersin’de emlak sektörünün profesyonel emlak danışmanlarının katıldığı toplantıda sektöre ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Toplantı sonunda yeni üyeler için Sertifika Takdim Töreni düzenlendi. Açılışta konuşan TÜGEM Başkanı Serkan Şahin, hem mesleki hem de sosyal anlamda güçlü bağlar kurmak adına bir araya geldiklerini söyledi. Sektörün gelişimine hep birlikte katkı sunup ülkenin değerlerini ileri taşıma ortak hedefiyle çalıştıklarını kaydeden Şahin, “Mersin’deki organizasyonun da bu anlamda yeni bir adım olacağına inanıyorum” dedi

Özdamar: “Emlak sektör kent ekonomisinde katma değer yaratıyor”
Törenin açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özdamar, 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi’nin Odanın en etkin çalışan komitelerinin başında geldiğini belirterek sözlerine başladı. Son yıllarda, Mersin emlak sektörünün bu çalışmalarla, daha da kurumsal ve nitelikli hale geldiğine değinen Özdamar, kent ekonomisinde katma değer yaratan bir sektör olduğunu söyledi. Mersin emlak sektörünün ulusal ve uluslararası oluşumların parçası olmayı başararak, sektöre birçok açıdan katkı sunar hale geldiğine de dikkat çeken Özdamar, “Bu olumlu çalışmalarla Mersin emlak sektörü; sektörün bugünü ve geleceği adına görüş ve önerilerine değer verilen bir camia oldu. Ben bu birlikteliği sağlayan MTSO Emlak Komitemize, Mersin emlak sektörüne, tüm firmalarımıza, tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. TÜGEM gibi önemli bir çatı kuruluşunu da,  bu birlikteliğe verdiği katkı ve destekten dolayı kutluyorum” dedi. MTSO olarak ilgili meslek komitesiyle, sektörün tüm paydaşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirten Özdamar, her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

Mete: “Vizyoner çalışmalara devam edeceğiz”
39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Ümit Utku Mete, sözlerine komite çalışmalarına değinerek başladı. Komite çalışmalarına destek veren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mersin Ticaret İl Müdürü’ne teşekkür eden Mete, destek almaya devam ettikleri sürece vizyoner etkinliklere devam edebileceklerini dile getirdi.
 

 

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.