İsrail’den Lübnan’a 2. siber saldırı

Lübnan’da Hizbullah’a ait iletişim cihazları bir kez daha patlatıldı. İsrail’in gerçekleştirdiği siber saldırıda, taşınabilir çağrı cihazlarına yerleştirilen patlayıcılar infilak etti.

İsrail’den Lübnan’a 2. siber saldırı
Yayınlama: 18.09.2024
Düzenleme: 18.09.2024 19:12
A+
A-

İsrail, Lübnan’da Hizbullah’a ait iletişim cihazlarına bir kez daha siber saldırı düzenleyerek patlattı. Saldırının Beyrut’un güney banliyölerindeki çağrı cihazlarına yönelik olduğu belirtildi. Önceki gün düzenlenen siber saldırıda 12 kişi hayatını kaybetmiş, 3000’e yakın kişi yaralanmıştı.

İsrail, iletişim cihazlarını bir kez daha hedef aldı
İsrail’in Lübnan’da Hizbullah üyelerinin çağrı cihazlarına yönelik düzenlediği siber saldırının yankıları sürerken, bir saldırı haberi daha geldi. Lübnan’ın güney banliyölerinde İsrail bir kez daha Hizbullah üyelerinin çağrı cihazlarını hedef aldı. Saldırılarda çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

El telsizleri patladı

Reuters’a konuşan bir kaynak, cihazların çağrı cihazı olup olmadığının net olmadığını belirtti. Hizbullah’a yakın bir kaynak ise Beyrut karargahındaki el telsizlerinin infilak ettiğini aktardı. Telsizlerin Hizbullah tarafından beş ay önce, çağrı cihazları ile aynı zamanda satın alındığı belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.