PetroDATA, yazılım alanlarında yenilikçi çözümler sunuyor

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Girişimci olan Mustafa Çağrı Altındal, PetroDATA Bilişim Danışmanlık firması olarak, Özel Yazılım ve Donanım Geliştirme, Danışmanlık Hizmetleri, Teknik Destek ve Eğitimi verdiklerini söyledi.

PetroDATA, yazılım alanlarında yenilikçi çözümler sunuyor
Yayınlama: 11.09.2024
Düzenleme: 11.09.2024 16:21
A+
A-

Müşterilerinin iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olmayı ve sektördeki zorlukları çözmek için en son teknolojik çözümleri sunmayı temel ilke edindiklerine dikkat çeken Altındal, Taşıt Tanıma Sistemleri üzerine AR-GE çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Ana hizmet alanlarından da bahseden Altındal, akaryakıt sektörü için pompa, şantiye ve tanker otomasyonu için özelleşmiş çözümler sunarak, yakıt yönetimi ve güvenliği optimize etmeyi hedeflediklerini belirtti.

PetroDATA Bilişim Danışmanlık olarak akaryakıt ve lojistik sektöründeki şirketlerin operasyonel zorluklarını yenmeleri için yenilikçi ve erişilebilir yazılım çözümleri geliştirdiklerini dile getiren Altındal, “İlk ürünümüz olan MCSTATION Akaryakıt Otomasyonu, şantiye, lojistik, fabrika ve akaryakıt istasyonları için özel olarak tasarlanmıştır ve Yakıt güvenliği, manuel takip, kâğıt israfı, insan hataları, hırsızlık, birden fazla istasyonun iş süreçlerinin takibi, depo takibi, vardiya takibi, satış veya araç dolum işlemleri, operasyonel verilerin değerlendirilmesi gibi problemlerini çözmelerine yardımcı olur. İkinci ürünümüz olan MCWASH Yıkama Sistemleri, Self Service araç yıkama istasyonları için tasarladığımız bir ürünümüzdür. Bozuk para, artan ücretler, takipsizlik, hırsızlık, ölçekleme gibi problemlerini çözmelerine yardımcı olur” dedi. Birçok özel yazılım gereksinimi olan farklı sektörlerdeki müşterilerine özel yazılım geliştirme ve destek hizmeti olarak yardımcı olduklarını dile getiren Altındal, “Müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak, verimliliklerini artırmak ve rekabet güçlerini yükseltmek için kullanıcı dostu ve ölçeklenebilir çözümler sunmaya odaklandık. Sektördeki köklü deneyimimiz ve dinamik ekibimizle, müşterilerimizin başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.