Kahramanmaraş Pazarcık kırsalında ulaşım yatırımları kesintisiz sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Büyüknacar Kocadere Mahallesi’ne bağlı Kılçıkbağı mevkiinde önemli bir altyapı yenileme çalışması başlattı.

Kahramanmaraş Pazarcık kırsalında ulaşım yatırımları kesintisiz sürüyor
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

Yaklaşık 1 kilometrelik ana arter, 5 bin metrekarelik kilit parke ve bordürle kaplanarak yenileniyor.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirme ve vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunma hedefiyle yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Pazarcık’ın Kılçıkbağı mevkiine yönelik önemli bir çalışma gerçekleştiriyor. Şu anda stabilize olan ve özellikle kış aylarında ulaşımda sorunlar yaşanan yolun, Kilit Parke ve bordür ile kaplanması planlanıyor.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Yenilenen ana arter sayesinde Kılçıkbağı’nın ulaşım standardının iyileştirilmesi ve bölge sakinlerine daha konforlu bir seyahat imkânı sunulması amaçlanıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 11 ilçede de ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yatırımların kesintisiz olarak devam ettiği belirtilmişti.

Kaynak: KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.