Pakfırın, yeni havalimanı ile Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda hizmet verecek  

Adana’da “Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz” sloganıyla kurulan unlu mamül üreticisi Pakfırın, iki yeni mağaza açılışı ile toplam mağaza sayısını 15’e çıkardı.

Pakfırın, yeni havalimanı ile Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda hizmet verecek   
Yayınlama: 10.09.2024
Düzenleme: 10.09.2024 12:01
A+
A-

2013 yılında 2.000 metrekare alan üzerindeki üretim tesisi ile organize fırıncılık pazarında yer alan Pakfırın, 2015 yılından itibaren Franchise vermeye başladı. Tam tahıllı ekmek, çavdarlı ekmek, tam buğday ekmeği, ekşi mayalı, esmer baget ekmek üretiminin yanında, günün her saati sürekli taze simit, poğaça, açma, peynirli-kıymalı-ıspanaklı ve patatesli börekler, soğuk-sıcak sandviç çeşitleri ve atıştırmalık ürünlere yer veren Pakfırın,  günlük pasta çeşitleri, tartlar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, kek çeşitleri, ev yapımı limonata ve dondurma da üretiyor.

Pakfırın, Çukurova Uluslararası Havalimanı ve Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’ndaki iki yeni mağazası ile toplam mağaza sayısını 15’e yükseltti. Pakfırın yöneticileri, ürün portföyünü ve şube sayısını artırarak Çukurova’da marka bilinirliğini güçlendirdiklerini, Franchise modeli ile büyüme stratejisine devam ettiklerini söyledi. Pakfırın, ISO 22000 ve TSE gıda güvenliği kalite sistemlerine sahip modern üretim tesislerinde hijyenik koşullarda üretim gerçekleştiriyor.

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.