Kayseri Büyükşehir’den yeni öğrencilere rehberlik ve danışma hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan ve Kayseri’ye ilk defa gelen öğrenciler için rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı. Bu hizmet, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri aracılığıyla sunulacak.

Kayseri Büyükşehir’den yeni öğrencilere rehberlik ve danışma hizmeti
Yayınlama: 07.09.2024
A+
A-

Kayseri’nin öğrenci dostu başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği bu hizmeti bu yılda devam ettiriyor. Öğrenciler, 09-27 Eylül tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Bankamatikler, Talas Kız Yurdu, Cumhuriyet Meydanı ve Kayseri Üniversitesi Öğrenci İşleri; 13-16 Eylül tarihlerinde ise Şehirlerarası Terminal lokasyonlarındaki stantlarda rehberlik ve danışmanlık alabilecekler.

Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri, öğrencilere şehir hakkında bilgi verme, acil ihtiyaçlarını karşılama ve kentin sunduğu imkanları tanıtma konusunda yardımcı olacak. KAYMEK A.Ş. tarafından öğrencilere kurs imkânları ve ücretsiz çamaşır yıkama hizmetleri, Ulaşım A.Ş. tarafından ise öğrenci kartlarının vize işlemleri ve ulaşım hatları bilgileri sağlanacak. KAYTUR A.Ş. stantların masa, sandalye, su ihtiyacı ve personel yemeklerini karşılayacak, Spor A.Ş. ise tanıtıma yönelik materyallerini stantlarda yerleştirecek.

Bu hizmet, Kayseri’ye yeni gelen üniversite öğrencilerinin kenti tanımasına ve ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olurken, şehrin sunduğu tüm fırsatlar hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacak.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.