Mersinli Kadın Derneklerinden, Kaşlı Bakımevi’ne ziyaret!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Mersin’deki sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ağırladı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen ve kadın derneklerinin katıldığı ziyaret sırasında, katılımcılar kedi ve köpek padoklarını gezdi. Bakımevi’nde görevli personelden genel işleyiş ve bakım hizmetleri hakkında bilgi alan katılımcılar, bakımın kalitesini takdir etti.

Mersinli Kadın Derneklerinden, Kaşlı Bakımevi’ne ziyaret!
Yayınlama: 05.09.2024
A+
A-

Mersin’deki hayvanseverlerin bu bakımevi’ni ziyaret etmeleri gerektiğini belirten katılımcılar, kedi ve köpeklerin iyi şartlarda bakıldığını, personelin ise hayvanlarla güçlü bir bağ kurduğunu ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Mersin’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini konuk etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyarette, kadın dernekleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler yer aldı. Katılımcılar, kedi ve köpek padoklarını gezerek, bakım ve rehabilitasyon süreçleri hakkında bilgi aldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gönüllüler Şube Müdürü Hava Güngeç, kadın dernekleriyle yürütülen işbirlikleri kapsamında bakımevinin ziyaret edildiğini belirterek, “Kadın derneklerinden gelen talepler doğrultusunda Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Bakım, beslenme ve sahiplendirme süreçleri hakkında bilgi aldık. Burayı görmek, kendim bir hayvansever olarak çok etkileyici buldum,” dedi.

Kaşlı Bakımevi’nin Sorumlu Veteriner Hekimi Ömer Benli ise, ziyarette katılımcılara tüm sorularını yanıtladıklarını ve geri bildirimlerinin olumlu olduğunu belirtti. “Kapımız her zaman açık. Şeffaf bir hizmet sunuyoruz,” diye ekledi.

Akdeniz Rotary Kulübü’nden Halise Özyamanoğlu, ziyaretin ardından, “Burayı görmek beni çok mutlu etti. Bakımevinin genişlemesi de harika bir gelişme. Hem destek hem de sahiplenme açısından çok önemli bir proje. İnsanların burayı görmesi ve tanıması gerekiyor,” dedi.

Ebru Petek Budur ise, Kaşlı Bakımevi’ni iki kez ziyaret ettiğini ve “Burası bir tatil köyü gibi. Köpeklerin mutlu olduğunu görmek çok güzel. Türkiye genelinde örnek alınması gereken bir yer,” şeklinde konuştu.

Mezitli Kent Konseyi KETEM Başkanı Fatma Sibel Çetin, bakımevini “Beş yıldızlı otel gibi” bulduğunu belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti ve hayvanların korunmasının çok başarılı bir şekilde yapıldığını vurguladı.

Kaynak: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.