Atako, Türkiye’nin ve dünyanın önemli limanlarında hizmet veriyor

Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş, uzman kadrosu ve alanında yetkin, geniş acenta ağına sahip çözüm ortaklarıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Atako, Türkiye’nin ve dünyanın önemli limanlarında hizmet veriyor
Yayınlama: 05.09.2024
A+
A-

1965 yılından bu yana tüm Türkiye limanlarından dünyanın tüm limanlarına; deniz taşımacılığı, forvarderlik, karayolu taşımacılığı, terminal hizmetleri, gümrüklü antrepo, proje taşımacılığı, hava yolu taşımacılığı ve Ro-Ro taşımacılığı hizmeti sağladığını belirten Atako Taşımacılık Denizcilik A.Ş. Hat ve Nakliye Direktörü Naci Oktar, müşteri odaklı hizmeti ilke edindiklerini kaydetti.

Naci Oktar, sahip oldukları küresel ağ ortaklarının da gücüyle her tür bilgiye kolay ve hızlı ulaşma imkânı sağladıklarını ve her bir müşterisine kendisini özel ve güvende hissettiren “Müşteri Odaklı” yaklaşımı ile hizmet sunduklarını söyledi. Oktar, ayrıca Atako’nun, yurtdışından Türkiye Limanlarına ya da gümrük kapılarına gelerek Türkiye üzerinden diğer ülkelere taşınan transit yüklerin gümrükleme, elleçleme ve nakliyesinin etkin şekilde organize edilmesini gerektiren transit taşımacılığını da hizmet yelpazelerine dahil ettiklerini ifade etti.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.